Publikováno Červen 29, 201015 r Tak jsem si udělal radost.Žádný seriový držák se mi nelíbil,tak jsem si ho vyrobil na míru.Milda Upraveno Červen 29, 201015 r od lis11
Červen 29, 201015 r Autor Přijde misto vyškového reproduktoru vpravo(vnitřní kryt zrcátka).Nedá se koupit,made in doma. Potřeba byl jeden vnitřní kryt,plastová trubka,tavná pistole,pár plíšků na výztuhu a eprosin T30 s tužidlem.Nejprve jsem to chytnul tavnou pistolí a pak jsem kitoval a brousil a zase kitoval a brousil.
Srpen 24, 201015 r Nedal by jsi odkaz kde jsi budíček koupil ? A kam ho připojuješ na sání před ventily ?
Září 11, 201015 r Autor Budík jsem zakoupil v autodoplnky.cz.Je to LED.Mám to zapojený na el. ovl. zrcátek,takže po startu se automaticky rosvítí.Výškový repro bohužel není,uvolnil místo potřebnějšímu.Zapojený je egr,provrtal,dal ovzdusnovací šroub z brzd z felicie a natáhl do auta.Funguje skvěle.
Září 14, 201015 r Vypada to moc pekne. Jen je uzasny, ze kdyz se divam na fotky interieru, tak 80% lidi ma urazenej ten cudlik na ovladani zrcatek Me se to povedlo ukopnou asi trikrat Sorry za OT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.