lis11 Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 (editace) Tak jsem si udělal radost.Žádný seriový držák se mi nelíbil,tak jsem si ho vyrobil na míru.Milda Editováno: 29. Červen 2010, autor: lis11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Moc pekny kam prijde? Taky nad nim uvazuju. Posles odkaz kdes ho koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lis11 Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Přijde misto vyškového reproduktoru vpravo(vnitřní kryt zrcátka).Nedá se koupit,made in doma. Potřeba byl jeden vnitřní kryt,plastová trubka,tavná pistole,pár plíšků na výztuhu a eprosin T30 s tužidlem.Nejprve jsem to chytnul tavnou pistolí a pak jsem kitoval a brousil a zase kitoval a brousil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Dost dobry pekna pracička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lis11 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Tak to vypadá v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimrider Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Nedal by jsi odkaz kde jsi budíček koupil ? A kam ho připojuješ na sání před ventily ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spejlik Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Vypada to dobre ! Dobry misto , a kam jsi dal viskac ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lis11 Vloženo 11. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Budík jsem zakoupil v autodoplnky.cz.Je to LED.Mám to zapojený na el. ovl. zrcátek,takže po startu se automaticky rosvítí.Výškový repro bohužel není,uvolnil místo potřebnějšímu.Zapojený je egr,provrtal,dal ovzdusnovací šroub z brzd z felicie a natáhl do auta.Funguje skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyCZE Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Vypada to moc pekne. Jen je uzasny, ze kdyz se divam na fotky interieru, tak 80% lidi ma urazenej ten cudlik na ovladani zrcatek Me se to povedlo ukopnou asi trikrat Sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.