Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem si udělal radost.Žádný seriový držák se mi nelíbil,tak jsem si ho vyrobil na míru.Milda

post-44358-1277833123,6735_thumb.jpg

Editováno: , autor: lis11
Vloženo

Přijde misto vyškového reproduktoru vpravo(vnitřní kryt zrcátka).Nedá se koupit,made in doma.

Potřeba byl jeden vnitřní kryt,plastová trubka,tavná pistole,pár plíšků na výztuhu a eprosin

T30 s tužidlem.Nejprve jsem to chytnul tavnou pistolí a pak jsem kitoval a brousil a zase

kitoval a brousil.

post-44358-1277837511,7667_thumb.jpg

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Budík jsem zakoupil v autodoplnky.cz.Je to LED.Mám to zapojený na el. ovl. zrcátek,takže po startu se automaticky rosvítí.Výškový repro bohužel není,uvolnil místo potřebnějšímu.Zapojený je egr,provrtal,dal ovzdusnovací šroub z brzd z felicie a natáhl do auta.Funguje skvěle.

Vloženo

Vypada to moc pekne. Jen je uzasny, ze kdyz se divam na fotky interieru, tak 80% lidi ma urazenej ten cudlik na ovladani zrcatek :) Me se to povedlo ukopnou asi trikrat :D Sorry za OT

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...