Honzis Havelka Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 ahoj, mam malou prosbu, jsem ted novym majitelem ojete octavia 1 rok 2002, 1.9TDi a objevil jsem kabel s 13 pin v prostoru kufru, vede to z praveho plastu mezi dveri a sedadlem. nevim co to je a k cemu se používá, kámoš mi řekl že to je asi na pripojeni hifi souprave? přikládam fotku. zkoušel jsem hledat na internetu a nejsem z toho moudrej. vite co to je? díky moc za odpoved, Honzis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 (editace) ahoj jedná se konektor k propojení CD měniče Editováno: 1. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Havelka Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 aha, a jaké meniče? jsem neco hledal ale nic takového? nejaky tip? anebo pristroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 co tam mas za radio? podobny konektor ma panasonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Havelka Vloženo 14. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 mam radio pioneer, ma CD bez podpory MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.