Publikováno Květen 27, 200619 r Jak se projevuje špatný silenblok převodovky? Někde se to už řešilo a vyřešilo oblepením lepidla na skla.A myslím že to bylo jen na RS. Jen mě zajímá jestli to mlátí,klepe nebo nevím co ještě.
Září 8, 200619 r Urvany silentblok na prevodovce se projevuje vyraznym bouchnutim pri prudke akceleraci auta. Rana jako z dela. Da se zavarit po obvodu, ale moc dlouho to nevydrzi. Zvlastni zkusenosti vim, ze je lepsi ho vymenit.... Upraveno Září 8, 200619 r od radarek
Září 11, 200619 r on není urvanej, řešení viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12830 No ja nevim, podle tveho odkazu to klepalo, kdyz auto prejizdelo nerovny povrch. V mem pripade, kdyz jsem prudce akceleroval, ozvala se duta rana, jenz byla taky razne citit v pedalech a kastle podvozku. Nic prijemneho. Pochybuji, ze by toto slo opravit nejakym silikonem.... To jsou moje zkusenosti .... musel jit novy
Září 12, 200619 r radarek: co máš za Fabuli? Tohle řešení, na které jsem tě odkázal, platí jen pro FRS.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.