bundis Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Ahoj,mám octavi I 1,6 55kW,r.v.98 a při rozjezdu na jedničku nebo zpátečku se z auta ozývá dost velký chcrčení,který je slyšen na cca 30m,jde to buďto od spojky nebo z převodovky,neví někdo co to může dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Šikula Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 (editace) Zdarec. Máte někdo zkušenosti s automatickou převodovkou u Octavie 1- 1,9 tdi r.v. 2000. Dík. Editováno: 7. Červenec 2010, autor: Pavel Šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdany Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Ahoj,mám octavi I 1,6 55kW,r.v.98 a při rozjezdu na jedničku nebo zpátečku se z auta ozývá dost velký chcrčení,který je slyšen na cca 30m,jde to buďto od spojky nebo z převodovky,neví někdo co to může dělat? vyřešil jsi to nějak? mám stejný problém. Díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.