Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Videli ste už niekto ten nový multifunkčný trojramenný volant, čo sa od MR 2007 ponúka pre Dynamic paket? Nemáte niekto foto?

Videli ste už niekto ten nový multifunkčný trojramenný volant, čo sa od MR 2007 ponúka pre Dynamic paket? Nemáte niekto foto?

Škodovácký jsem ještě neviděl, ale myslím, že to bude stejné jako VW Passat apod, viz obrázek-jen si odmysli to dřevěné obložení.

volantík

ne, to je RS volant bez RS znaku

nie je to ani RS volant, RS je perforovany, tento nie, inac skoro to iste, uz ho to Allesio parkrat ponukal. myslim ze je to volant pre nejaky Dynamic paket alebo nieco take

aha, toho sem si na ty fotce nevsim, nicmene podle me je triramenej multifunkcni nic moc. sam mam v aute RS volant a tlacitka bych na nej fakt nechtel

delaj se dve verze.Jedna ktera je perforovana a ma stribrnej znacek a pak druha ktera neni perforovana a znacek nema.Multifunkcni triramenej delat nebudou v roce 2007 to vim jiste.Tohle pekna blbost

delaj se vde verze.Jedna ktera je perforovana a ma stribrnej znacek a pak druha ktera neni perforovana a znacek nema.Multifunkcni triramenej delat nebudou v roce 2007 to vim jiste.Tohle pekna blbost

Máš zlé info - bude sa robiť, budú rovnako 2 verzie - pre rádio, a pre rádio aj telefón. Objednacie kódy sú PLG resp PLH, doplatok 5100 resp 6300 Sk oproti obyčajnému volantu z paketu Dynamic.

uvidime.Mam jine informace z Boleslavy

fuj, doufam, ze tvoje info z boleslavi je spravny, protoze kazit triramenej volant tlacitkama je barbarstvi

• Autor

Fakt máš blbé info z Boleslavi. Už asi mesiac dozadu sa tu vo fóre objavil informačný materiál, ohľadom OII a MR 2007. A tam je jasne uvedené, že trojramenný volant už bude aj multifunkčný, ale len pre Dynamic paket. Takže predpokladám, že sa bude jednať o dizajnovo zhodný volat, než ten 3-ramenný nemultifunkčný. Len som zvedavý, či naozaj. Preto som založil tento thread.

A aby ste nemuseli sliepňať na ten drobný obrázok, tak tu je vo väčšom. Jasne vidno, že multifunkčný nie je.

post-37-1148803520.jpg

hm, ten prazdnej prolis na znak RS je nadhernej :disgust:

no minimálně je dost divnej. Hodˇ sem fotku tvojí přístrojovky a volantu, jak to vypadá.

mojí? pristrojovku nafocenou nemam, ale je to normalni OII pristrojovka, jen mam misto toho osklivyho ctyrramenyho volantu RS volant(pravej, ne zadnou náhražku)

já myslel, že jsi dával i jinou přístrojovku. Asi jsem nějak mimo. :D

no to daval, protoze jsem nemel maxidot, tak proto. ale ze bych daval pristrojovku treba z petky bawora to ne :D

• Autor

Inak len aby ste boli v obraze, ten trojramenný volant sa skôr objavil v pakete Dynamic, až potom v RS-e.

Ešte doplním, že od 29.5. t.j od zajtra je možné multifunkčný 3-ramenný volant už aj objednať ;)

• Autor

Super, len obrázok nikde. Pozerám, že aj CZ konfigurátor je poriadne neaktuálny, neponúka nič z nových výbav pre MR 2007.

omlouvam se.Je to pravda,ze se bude prodavat

no to daval, protoze jsem nemel maxidot, tak proto. ale ze bych daval pristrojovku treba z petky bawora to ne :D

ta by ti asi trochu koukala okýnkem ven :D:D:D já myslel spíš nějakou RS

• 2 týdny později...
Super, len obrázok nikde. Pozerám, že aj CZ konfigurátor je poriadne neaktuálny, neponúka nič z nových výbav pre MR 2007.

Vcera jsem koukal na stranky skdofky tak uz maji MR2007 v konfiguratoru, vcetne mutifunkcniho volantu k Dynamic paketu ale na obrazku maji stale stary 4rameny :D

Vcera jsem koukal na stranky skdofky tak uz maji MR2007 v konfiguratoru, vcetne mutifunkcniho volantu k Dynamic paketu ale na obrazku maji stale stary 4rameny :D

Taky jsem na to koukal a bojím se, abych s paketem Dynamic a multifunkčním volantem nedostal čtyřramenní....Jsem zvyklý na svůj tříramenný, i když na oba ne dá koukat...

el Sí

Taky jsem na to koukal a bojím se, abych s paketem Dynamic a multifunkčním volantem nedostal čtyřramenní....Jsem zvyklý na svůj tříramenný, i když na oba ne dá koukat...

el Sí

myslim ze v Dynamic paketu bude tato klasika - jmenuje se

Multifunkční kožený volant pro rádio pro sportovní paket Dynamic a stoji 4 nebo 5 litru - podle toho jestli chces ovladat jeste telefon....... foto zde (z konf. skody..)

post-37-1149761174.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.