Diamant Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Videli ste už niekto ten nový multifunkčný trojramenný volant, čo sa od MR 2007 ponúka pre Dynamic paket? Nemáte niekto foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Videli ste už niekto ten nový multifunkčný trojramenný volant, čo sa od MR 2007 ponúka pre Dynamic paket? Nemáte niekto foto? Škodovácký jsem ještě neviděl, ale myslím, že to bude stejné jako VW Passat apod, viz obrázek-jen si odmysli to dřevěné obložení. volantík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales.kotalik Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Sice malá fotka, ale snad to bude stacit http://www.auto.asp2.cz/images/octavia2/maly/volant.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Sice malá fotka, ale snad to bude stacit http://www.auto.asp2.cz/images/octavia2/maly/volant.jpg ale to přece není multifunkční, ledaže by ty tlačítka nebyly ani vidět, protože ta fotka je opravdu malinká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 ne, to je RS volant bez RS znaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 nie je to ani RS volant, RS je perforovany, tento nie, inac skoro to iste, uz ho to Allesio parkrat ponukal. myslim ze je to volant pre nejaky Dynamic paket alebo nieco take Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 aha, toho sem si na ty fotce nevsim, nicmene podle me je triramenej multifunkcni nic moc. sam mam v aute RS volant a tlacitka bych na nej fakt nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 delaj se dve verze.Jedna ktera je perforovana a ma stribrnej znacek a pak druha ktera neni perforovana a znacek nema.Multifunkcni triramenej delat nebudou v roce 2007 to vim jiste.Tohle pekna blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 delaj se vde verze.Jedna ktera je perforovana a ma stribrnej znacek a pak druha ktera neni perforovana a znacek nema.Multifunkcni triramenej delat nebudou v roce 2007 to vim jiste.Tohle pekna blbost Máš zlé info - bude sa robiť, budú rovnako 2 verzie - pre rádio, a pre rádio aj telefón. Objednacie kódy sú PLG resp PLH, doplatok 5100 resp 6300 Sk oproti obyčajnému volantu z paketu Dynamic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 uvidime.Mam jine informace z Boleslavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 fuj, doufam, ze tvoje info z boleslavi je spravny, protoze kazit triramenej volant tlacitkama je barbarstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Fakt máš blbé info z Boleslavi. Už asi mesiac dozadu sa tu vo fóre objavil informačný materiál, ohľadom OII a MR 2007. A tam je jasne uvedené, že trojramenný volant už bude aj multifunkčný, ale len pre Dynamic paket. Takže predpokladám, že sa bude jednať o dizajnovo zhodný volat, než ten 3-ramenný nemultifunkčný. Len som zvedavý, či naozaj. Preto som založil tento thread. A aby ste nemuseli sliepňať na ten drobný obrázok, tak tu je vo väčšom. Jasne vidno, že multifunkčný nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 hm, ten prazdnej prolis na znak RS je nadhernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no minimálně je dost divnej. Hodˇ sem fotku tvojí přístrojovky a volantu, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 mojí? pristrojovku nafocenou nemam, ale je to normalni OII pristrojovka, jen mam misto toho osklivyho ctyrramenyho volantu RS volant(pravej, ne zadnou náhražku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 já myslel, že jsi dával i jinou přístrojovku. Asi jsem nějak mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no to daval, protoze jsem nemel maxidot, tak proto. ale ze bych daval pristrojovku treba z petky bawora to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Inak len aby ste boli v obraze, ten trojramenný volant sa skôr objavil v pakete Dynamic, až potom v RS-e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ešte doplním, že od 29.5. t.j od zajtra je možné multifunkčný 3-ramenný volant už aj objednať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Super, len obrázok nikde. Pozerám, že aj CZ konfigurátor je poriadne neaktuálny, neponúka nič z nových výbav pre MR 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 omlouvam se.Je to pravda,ze se bude prodavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no to daval, protoze jsem nemel maxidot, tak proto. ale ze bych daval pristrojovku treba z petky bawora to ne ta by ti asi trochu koukala okýnkem ven já myslel spíš nějakou RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Super, len obrázok nikde. Pozerám, že aj CZ konfigurátor je poriadne neaktuálny, neponúka nič z nových výbav pre MR 2007. Vcera jsem koukal na stranky skdofky tak uz maji MR2007 v konfiguratoru, vcetne mutifunkcniho volantu k Dynamic paketu ale na obrazku maji stale stary 4rameny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Super, len obrázok nikde. Pozerám, že aj CZ konfigurátor je poriadne neaktuálny, neponúka nič z nových výbav pre MR 2007. Vcera jsem koukal na stranky skdofky tak uz maji MR2007 v konfiguratoru, vcetne mutifunkcniho volantu k Dynamic paketu ale na obrazku maji stale stary 4rameny Taky jsem na to koukal a bojím se, abych s paketem Dynamic a multifunkčním volantem nedostal čtyřramenní....Jsem zvyklý na svůj tříramenný, i když na oba ne dá koukat... el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Super, len obrázok nikde. Pozerám, že aj CZ konfigurátor je poriadne neaktuálny, neponúka nič z nových výbav pre MR 2007. Vcera jsem koukal na stranky skdofky tak uz maji MR2007 v konfiguratoru, vcetne mutifunkcniho volantu k Dynamic paketu ale na obrazku maji stale stary 4rameny Taky jsem na to koukal a bojím se, abych s paketem Dynamic a multifunkčním volantem nedostal čtyřramenní....Jsem zvyklý na svůj tříramenný, i když na oba ne dá koukat... el Sí myslim ze v Dynamic paketu bude tato klasika - jmenuje se Multifunkční kožený volant pro rádio pro sportovní paket Dynamic a stoji 4 nebo 5 litru - podle toho jestli chces ovladat jeste telefon....... foto zde (z konf. skody..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.