Prosinec 10, 201212 r A mě by ještě zajímalo, jak je to s výkonem motoru. To že na LPG je nepatrně menší výkon je jasné, ale to beru v rámci klasického MPi. Ale když se z FSI udělá plynem MPi tak jak je to s tím výkonem? Bude tam klasický rozdíl ve výkonu nebo nějaký větší?
Prosinec 10, 201212 r Autor pokud bude rozumná cena, zkusím roli testovaícho jezdce Pak uvidíme jak na tom bude spotřeba a výkon.
Prosinec 17, 201212 r Autor @karel.lpg - jaká je aktuální cena přestavby od BRC - motorkód BLR 2.0 110kW FSI (dle BRC lze použít sadu z VW Passat)
Prosinec 18, 201212 r Ať procházím seznam přívstřikových aut jak chci, kod BLR tady nevidím, bohužel u BRC ani z VW.....pouze BVY
Prosinec 18, 201212 r Na Strakonicích taky BLR není - http://www.lpg-autogascentrum.cz/prestavby-fsitfsigdi/
Leden 11, 201312 r Autor dle vyjádření firmy BRC je možné pro motor BLR použít sadu z BVY. Kolik stojí sada na BVY, nádrž toroid s montáží?
Leden 12, 201312 r tak to můžeme vyzkoušet,pokud jsi přesvědčený, že softver na kod mororu BLR je absolutně stejný jako BVY....není to tak jednoduché jak si ty myslíš....co když není a něco se stane s motorem, první co bude tak pak na mě pošleš právníky a ti mě "udělají" na to, že jsem použil jinou sadu...kdo z BRC ti řekl že je to jedno....cena je cca 38-42 tisíc, dle použité sady pro daný kod motoru
Leden 24, 201312 r Autor již je doplněná tabulka o kód BLR nyní mi tedy zajímá cena pro daný typ sady od BRC s montáží. Jak je to ze zárukou na komponenty BRC? Nějaká rozšířená garance na vstřikovače apod.? Upraveno Leden 24, 201312 r od janjoy
Leden 25, 201312 r Cena přestavby je od 38 tisíc, pokud je větší nádrž jak 60l tak připočítáváme cenu materiálu nádrže...záruka standartní 2 roky a neomezené km(nevztahuje se na filtry a membrány, to je spotřební zboží), nevím co myslíš rozšířená garance na vstřikovače...vstřikovače vydrží po celou životnost auta, ale je to o servisu(filtry atd.)...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.