Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

jaká je aktální cena zástavby systému BRC pro 2.0FSI 110kW BLR?

A mě by ještě zajímalo, jak je to s výkonem motoru. To že na LPG je nepatrně menší výkon je jasné, ale to beru v rámci klasického MPi. Ale když se z FSI udělá plynem MPi tak jak je to s tím výkonem? Bude tam klasický rozdíl ve výkonu nebo nějaký větší?

• Autor

pokud bude rozumná cena, zkusím roli testovaícho jezdce ;) Pak uvidíme jak na tom bude spotřeba a výkon.

• Autor

@karel.lpg - jaká je aktuální cena přestavby od BRC - motorkód BLR 2.0 110kW FSI (dle BRC lze použít sadu z VW Passat)

Ať procházím seznam přívstřikových aut jak chci, kod BLR tady nevidím, bohužel u BRC ani z VW.....pouze BVY

• 4 týdny později...
  • Autor

dle vyjádření firmy BRC je možné pro motor BLR použít sadu z BVY. Kolik stojí sada na BVY, nádrž toroid s montáží?

tak to můžeme vyzkoušet,pokud jsi přesvědčený, že softver na kod mororu BLR je absolutně stejný jako BVY....není to tak jednoduché jak si ty myslíš....co když není a něco se stane s motorem, první co bude tak pak na mě pošleš právníky a ti mě "udělají" na to, že jsem použil jinou sadu...kdo z BRC ti řekl že je to jedno....cena je cca 38-42 tisíc, dle použité sady pro daný kod motoru

• 2 týdny později...
  • Autor

již je doplněná tabulka o kód BLR :)

nyní mi tedy zajímá cena pro daný typ sady od BRC s montáží. Jak je to ze zárukou na komponenty BRC? Nějaká rozšířená garance na vstřikovače apod.?

Upraveno od janjoy

Cena přestavby je od 38 tisíc, pokud je větší nádrž jak 60l tak připočítáváme cenu materiálu nádrže...záruka standartní 2 roky a neomezené km(nevztahuje se na filtry a membrány, to je spotřební zboží), nevím co myslíš rozšířená garance na vstřikovače...vstřikovače vydrží po celou životnost auta, ale je to o servisu(filtry atd.)...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.