Jz73 Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Zdravím, dnes jsem v popisu výbavy Active našel tuto řádku: Pneumatiky 215/60 R16 95H (polymerní nátěr) Tušíte někdo co znamená onen polymerní nátěr? Ani v prodejně Škody v Praze 6 netušili. Nejedná se o hmotu uvnitř pneumatiky, která zabrání úniku vzduchu při defektu? Vím, že toto existuje, setkal jsem se s tím v USA. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 (editace) Ja osobne to vidim tak ze to je ten pruhledny lak na kolech je to jen na pnue a zvyraznuje to cernou pneumatik , urcite to bude ono ja to mel na yetikovy take , da se to snad i koupit normalne nekde... Editováno: 20. Září 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Tak myslim, ze to bude uvnitr pneu a ne venku aby byla cerna. Nedavno to ukazovali v tv, bez problemu prejeli hrebiky a pak do pneu vrazli sidlo a pneu jen sykla ale vubec neuchazela. Myslim, ze rikali ze se tim da osetrit kazda pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 20. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Tak myslim, ze to bude uvnitr pneu a ne venku aby byla cerna. Nedavno to ukazovali v tv, bez problemu prejeli hrebiky a pak do pneu vrazli sidlo a pneu jen sykla ale vubec neuchazela. Myslim, ze rikali ze se tim da osetrit kazda pneu. Tak to je dobrá zpráva a zdá se mi to logické, když Škoda již preferuje auta bez rezervních kol. Tímto se náhoda defektu ještě snižuje. Jak jsem psal, znám to z USA, kde používali nějakou hmotu, která se po rozjetí rovnoměrně vystředila kolem vnitřní části běhounu. Toto řešení ale mělo jednu necnost - při rozjezdu po delším stání se z přední nápravy šířily vibrace, než se hmota rovnoměrně roložila podél pneuatiky. U Yetiho to nepozoruji. Zřejmě je to jiná technologie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Asi zde nikoho nepotěším, ale podle dnešní informace z autosalonu je polymerní nátěr jen estetické zvýraznění pneu. Takže žádná hmota v pneu proti propíchnutí. Docela mě to mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Myslím, že dnes se mi potvrdilo opodstatnění, brát vše zde napsané tak trošku opatrně. Vždyť já sám zde včera napsal, že podle jednoho prodejce polymerní nátěr je jen něco pro okrasu. Odkaz na prodejce budí jistou důvěru, ale co řeknete na tohle. Mám dnes po noční, nic se mi nechtělo dělat a tak šup na kolo a hurá za Yetim, tedy poptat se na cenu trošku dál od bydliště. Jeden dotaz jsem zkusil na polymerní nátěr a prodejce se dušoval že byl osobně u předvádění kdy Yeti přejel celou levou stranou po metr dlouhé desce s pěti hřebíky a pak stál hodinu na místě a tlak v pneu se neměnil… Tak si to přeberte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Myslím, že dnes se mi potvrdilo opodstatnění, brát vše zde napsané tak trošku opatrně. Vždyť já sám zde včera napsal, že podle jednoho prodejce polymerní nátěr je jen něco pro okrasu. Odkaz na prodejce budí jistou důvěru, ale co řeknete na tohle. Mám dnes po noční, nic se mi nechtělo dělat a tak šup na kolo a hurá za Yetim, tedy poptat se na cenu trošku dál od bydliště. Jeden dotaz jsem zkusil na polymerní nátěr a prodejce se dušoval že byl osobně u předvádění kdy Yeti přejel celou levou stranou po metr dlouhé desce s pěti hřebíky a pak stál hodinu na místě a tlak v pneu se neměnil… Tak si to přeberte. Přesně tak, rozdíly znalostí prodejců i jiných zaměstnanců jsou opravdu markantní. Jak se mi třeba může stát, že když si v autosalónu potřebuji koupit přerušovač na blinkry pro Octavii, tak zaměstnanec neví co to je. No nakonec jsem mu to v ETCE našel A proto si tu navzájem radíme, protože jinak nevím, kde bych některé důležité informace bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 (editace) Nejake nove info k polymernimu nateru. http://auto.idnes.cz...21_automoto_fdv Mel jste nekdo originalni pneumatiky dole z rafku? Opravdu to tam je? Editováno: 14. Prosinec 2010, autor: mylys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Nie je to tam. (215/60 R16) Je to ten náter na zvýraznenie čiernej. Pýtal som sa na to technikov a povedali, že to ešte nevideli. Myslia si, že je to hlúposť. Je to technológia ContiSeal, takže ani neprepokladám, že to bude na Goodyearoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Ja mam origo 215/60 R16 Continentaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 já měl taky originál gumy dole, dával jsem je na hezčí letní elektrony a nic zvláštního jsem uvnitř pneumatik neviděl, asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.