sichti Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Zdravim, ani kolegové ve Škodovce, ani podpora na HTC mi nebyli schopni odpovědět zda mi bude komunikovat HTC Desire s bluetooth sadou GSM II v Octavii II ( před FL ). Nevíte někdo víc? Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Ahoj. Zrovna dnes jsem to zkousel zatim jen sparovat a v pohode. Na vic jsem zatim nemel cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sichti Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 No to je super! Kdyby něco dej prosim tě vědět. Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbrv Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Koupil jsem si HTC telefon ( předtím jsme měl nokia e51, který fungoval perfektně s handsfree - po prvním zazvonění se mi zvednul telefon a mohl jsem mluvit, atd. ) HTC telefon jsem spároval a pokud já volám , je vše OK a funguje, pokud je mi voláno, přeruší se správně rádio, zvoní to přes HS, ale nezvedne se, má jiný zvuk zvonění a abych mohl telefon vzít, musím vypnout radio a zvednou telefon ručně a mluvit bez handsfree... Nevíte někdo co s tím... ve Škoda servisu si nevědí rady, zkoušel jsem to s technikem na jeho telefonu ( nějaká nokia ) a fungovalo mu to taky jen na půl a navíc obráceně než mě.... Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.