Přejít na obsah

Proc pouzivat pasy !!!

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hrozný věci se na těch silnicích dějou... jezdím už několikátým rokem 60-80 tis a pásám se i na parkovišti... jeli jsme z čarodějnic, já kouslý jak démon a normálně jsem měl "schýzu jako prase" když jsem nemohl na zadním sedadle najít protikus pásu!!! Nakonec jsem ho zpod sedačky dostal, ale strach zůstal... táta vedle mě neměl pás :unsure: jeli jsem tak 20 km a znám všechny ty reklamy na používání pásů... přiznávám se k normální bázni :kol-129:

• o 1 rok později...
Vloženo

Já se poutam jakmile řadim jedničku. Už jsem se dostkrát celkem rafnul s kamarádama co si sednou za mě a řeknou, že vzadu se poutat nebudou. To se teda poutat budou, protože nestojim o to aby se mi někdo zakousnul do hlavy jakmile se něco stane. To samý spolužačka, kterou jsem vezl domu. Řikam jí ať se připoutá a ona na to: "A ty budeš bourat?" V tu chvíli jsem na ní zůstal čumět s otevřenou hubou. Zajímalo by mě kolik lidí sedne do auta a řekne si: "Dneska budu asi bourat, tak si zapnu pás"

Jako jestli si mam vybrat mezi "pohodlim bez pásu" nebo zmačkanym tričkem od pásu a větší šancí na přežití, volim jednoznačně zmačkaný tričko.

Vloženo

Poutám se automaticky vždy než zařadím jedničku a nehodlám na tom nic měnit. Tuhle jsem jel v naší staré Š105 vzdu, kde pásy nejsou a můžu říct, že jsem si připadal hodně divně, asi jako kdybych šel v zimě metrovou závějí v bačkorách :) prostě mi něco furt scházelo-zapnutý pás :palec2:

Vloženo

já se třeba cítím v autě hrozně nesvůj, když nejsem připoutanej. Něco mi pořád chybí, nic mě tak nedrží v sedačce, nemám jistotu a to mi zatraceně vadí...poutám se vždy! Jedině na 10-20 metrů popojetí z garáže do garáže se nepoutám (většinou:))

Vloženo

Taky se poutám vždy. I když nechci. Třeba v ty garáži. :D

Mě se v autě nechtěla poutat matka. Že prý si pas jen tak podrží kvůli poldum. (Je silnější a blbě se ji zapíná ) Vždy jsem řek zapnout. Následoval pohled jak na vraha. Jednou jsem si nevšim a do cesty mi vletěl pes. Rychlost asi 15km/h. Hlavou mi málem pozbyla čelní sklo a o palubku si narazila žebra. Od tý doby mě prosí, abych ji pomoch zapnout pas, když ji to nejde.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...