petan Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 U Fóbie si na delších cestách pijou chlazený,tak tady je návod jak na to. Průchodka ze dveří Felicia-44kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Takhle to vyzerá zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Vycvaknout mřížku,jednu dirku do plastu rozvodu vzduchu-jde dobře nožem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 A je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 JJ sem nad tim taky premejslel. Tahle uprava ale znamema, ze kdyz budu topit, tak v kastliku bude zase teplo, zejo. Takze otazka zni: Maji to fabiatici taky tak, nebo jim to chladi i kdyz topi? Jeste by to taky chtelo doladit o zaviratko v kasliku, Fabie ho tam ma. Jinak good napad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 On se ten přívod dá u aut, které mají klimatizovanou schránku z výroby, uzavírat a otevírat dle potřeby. Samozřejmě, že když je venku zima, a klima není aktivní, tak kvůli tomuhle se zapínat nebude, žádná automatika to není.... Za předpokladu, že chcete udržet nějaký nápoj chladný, když je venku vedro, to ale funguje celkem dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Klapku na výdech do kastliku už mám v hlavě,až to tam prdnu tak to vyfotim a dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Taky se k tomu chystám, mám i tu klapku co je v klimatizovanej schránkach, ale není čas ani chuť. U klimatizovanejch schránek to jinak chladí stále i při zap. topení.Ale co když si tam v zimě dám teplej čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Spekulanti ,musi sa uznat.Tak mne ta klima v kastliku stale iba chladi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Tak potom by to znamenalo vzit ten studenej vzduch nekde za vyparnikem klimatizace, ale pred radiatorem topeni. Ale kde, aby se nemusela rozebirat pulka auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Tak potom by to znamenalo vzit ten studenej vzduch nekde za vyparnikem klimatizace, ale pred radiatorem topeni. Ale kde, aby se nemusela rozebirat pulka auta? Taky jsem si říkal proč jsem to neudělal když jsem dával climatronica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A co zastavit na čerpačce a tam si koupit chlazený nápoj... A je to bez práce A v zimě teplé kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 A co zastavit na čerpačce a tam si koupit chlazený nápoj...A je to bez práce A v zimě teplé kafe kdybysme to takhle brali se vsim, tak tu muzem vsichni jezdit zigulama a nic nam nechybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Já som mal Volgu 21 a nič mi nechýbalo...odhliadnuc od spotreby a mesačného futrovania v priemere 6000.- Sk na náhradné diely a rôzne malé "kozmetické" úpravy, hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 A co zastavit na čerpačce a tam si koupit chlazený nápoj...A je to bez práce A v zimě teplé kafe kdybysme to takhle brali se vsim, tak tu muzem vsichni jezdit zigulama a nic nam nechybi Prostě některé věci je zbytečné řešit. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.