Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

U Fóbie si na delších cestách pijou chlazený,tak tady je návod jak na to.

Průchodka ze dveří Felicia-44kč

post-25-1148753954.jpg

• Autor

Takhle to vyzerá zevnitř.

post-25-1148754044.jpg

• Autor

Vycvaknout mřížku,jednu dirku do plastu rozvodu vzduchu-jde dobře nožem.

post-25-1148754189.jpg

• Autor

A je to!

post-25-1148754254.jpg

JJ sem nad tim taky premejslel. Tahle uprava ale znamema, ze kdyz budu topit, tak v kastliku bude zase teplo, zejo. Takze otazka zni: Maji to fabiatici taky tak, nebo jim to chladi i kdyz topi? Jeste by to taky chtelo doladit o zaviratko v kasliku, Fabie ho tam ma. Jinak good napad. -_-

On se ten přívod dá u aut, které mají klimatizovanou schránku z výroby, uzavírat a otevírat dle potřeby. Samozřejmě, že když je venku zima, a klima není aktivní, tak kvůli tomuhle se zapínat nebude, žádná automatika to není....

Za předpokladu, že chcete udržet nějaký nápoj chladný, když je venku vedro, to ale funguje celkem dobře....

• Autor

Klapku na výdech do kastliku už mám v hlavě,až to tam prdnu tak to vyfotim a dodám.

Taky se k tomu chystám, mám i tu klapku co je v klimatizovanej schránkach, ale není čas ani chuť. U klimatizovanejch schránek to jinak chladí stále i při zap. topení.Ale co když si tam v zimě dám teplej čaj :smich:

Spekulanti ,musi sa uznat.Tak mne ta klima v kastliku stale iba chladi :)

Tak potom by to znamenalo vzit ten studenej vzduch nekde za vyparnikem klimatizace, ale pred radiatorem topeni. Ale kde, aby se nemusela rozebirat pulka auta? :wacko:

Tak potom by to znamenalo vzit ten studenej vzduch nekde za vyparnikem klimatizace, ale pred radiatorem topeni. Ale kde, aby se nemusela rozebirat pulka auta? :wacko:

Taky jsem si říkal proč jsem to neudělal když jsem dával climatronica.

A co zastavit na čerpačce a tam si koupit chlazený nápoj...

A je to bez práce :p

A v zimě teplé kafe :D

A je to bez práce :p

A v zimě teplé kafe :D

kdybysme to takhle brali se vsim, tak tu muzem vsichni jezdit zigulama a nic nam nechybi :D

Já som mal Volgu 21 a nič mi nechýbalo...odhliadnuc od spotreby a mesačného futrovania v priemere 6000.- Sk na náhradné diely a rôzne malé "kozmetické" úpravy, hehe :D

A je to bez práce  :p

A v zimě teplé kafe   :D

kdybysme to takhle brali se vsim, tak tu muzem vsichni jezdit zigulama a nic nam nechybi :D

Prostě některé věci je zbytečné řešit. ::'

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.