Říjen 12, 20195 r Tipuju, že multufunkční volant komunikuje prostřednictvím podvolantové ŘJ. Ta ve Fabii není
Říjen 13, 20195 r Popravdě to nevim jestly tam je, ale teoreticky pokud tam RJ není tak by se dal sehnat konektor popripade prepinovat a dotahat vse potrebné.
Říjen 14, 20195 r Mám ve faceliftu dodělávaný plně funkční mf volant.Je z jedničkového faceliftového Superbu,ale šel by i s předfaceliftem i z jedničkové oktávky.Musí se,ale všechno dodělat.Kroužek pod volantem se nemusí měnit,pouze upravit zapojení.Ve faceliftovém volantu se musí řj ve volantu zapojit podle O II.Je přehozeno napájení s kostrou.Taky se musí podle typu volantu použít správná řj.Na faceliftový volant 3U0907487A.Na předface a O1 CANovou 1J0907487.Neorigo rádio komunikuje přes CANový převodník.Ještě přidávám schéma jak to mám zapojené. MF volant Fabia I Facelift 1.pdf MF volant Fabia I Facelift 2.pdf MF volant Fabia I Facelift 3.pdf MF volant Fabia I Facelift 4.pdf MF volant Fabia I Facelift.pdf Upraveno Říjen 17, 20195 r od richi661
Duben 25, 20214 r Zdravím Chci se zeptat mám MF volant z rapidu a chtěl bych ho zapojit do F1 . Klakson a airbag není problém ale pak mám na kroužku volnej jeden PIN a ten by se dal použít avšak na multifunkci z rapidu jsou navic 2 dráty . Je nějaká možnost jak to zapojit? Chtěl bych jen na ovládání rádia . Děkuji
Duben 25, 20214 r Děkuji za info. Sem myslel že pokud by se dala jednotka z rapidu tak by to mohlo fungovat ale asi to tedy nejde .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.