Wittmann Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Tipuju, že multufunkční volant komunikuje prostřednictvím podvolantové ŘJ. Ta ve Fabii není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudysik Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Popravdě to nevim jestly tam je, ale teoreticky pokud tam RJ není tak by se dal sehnat konektor popripade prepinovat a dotahat vse potrebné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 (editace) Mám ve faceliftu dodělávaný plně funkční mf volant.Je z jedničkového faceliftového Superbu,ale šel by i s předfaceliftem i z jedničkové oktávky.Musí se,ale všechno dodělat.Kroužek pod volantem se nemusí měnit,pouze upravit zapojení.Ve faceliftovém volantu se musí řj ve volantu zapojit podle O II.Je přehozeno napájení s kostrou.Taky se musí podle typu volantu použít správná řj.Na faceliftový volant 3U0907487A.Na předface a O1 CANovou 1J0907487.Neorigo rádio komunikuje přes CANový převodník.Ještě přidávám schéma jak to mám zapojené. MF volant Fabia I Facelift 1.pdf MF volant Fabia I Facelift 2.pdf MF volant Fabia I Facelift 3.pdf MF volant Fabia I Facelift 4.pdf MF volant Fabia I Facelift.pdf Editováno: 17. Říjen 2019, autor: richi661 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Červený Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Zdravím Chci se zeptat mám MF volant z rapidu a chtěl bych ho zapojit do F1 . Klakson a airbag není problém ale pak mám na kroužku volnej jeden PIN a ten by se dal použít avšak na multifunkci z rapidu jsou navic 2 dráty . Je nějaká možnost jak to zapojit? Chtěl bych jen na ovládání rádia . Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Nejde to.Jiná Can komunikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Červený Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Děkuji za info. Sem myslel že pokud by se dala jednotka z rapidu tak by to mohlo fungovat ale asi to tedy nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.