Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tipuju, že multufunkční volant komunikuje prostřednictvím podvolantové ŘJ. Ta ve Fabii není

Popravdě to nevim jestly tam je, ale teoreticky pokud tam RJ není tak by se dal sehnat konektor popripade prepinovat a dotahat vse potrebné.

Mám ve faceliftu dodělávaný  plně funkční mf volant.Je z jedničkového faceliftového Superbu,ale šel by i s předfaceliftem i z jedničkové oktávky.Musí se,ale všechno dodělat.Kroužek pod volantem se nemusí měnit,pouze upravit zapojení.Ve faceliftovém volantu se musí řj ve volantu zapojit podle O II.Je přehozeno napájení s kostrou.Taky se musí podle typu volantu použít správná řj.Na faceliftový volant 3U0907487A.Na předface a O1 CANovou 1J0907487.Neorigo rádio komunikuje přes CANový převodník.Ještě přidávám schéma jak to mám zapojené.

MF volant Fabia I Facelift 1.pdf MF volant Fabia I Facelift 2.pdf MF volant Fabia I Facelift 3.pdf MF volant Fabia I Facelift 4.pdf MF volant Fabia I Facelift.pdf

Upraveno od richi661

• 1 rok později...

Zdravím 

Chci se zeptat mám MF volant z rapidu a chtěl bych ho zapojit do F1 . Klakson a airbag není problém ale pak mám na kroužku volnej jeden PIN a ten by se dal použít avšak na multifunkci z rapidu jsou navic 2 dráty . Je nějaká možnost jak to zapojit? Chtěl bych jen na ovládání rádia . 

Děkuji 

Nejde to.Jiná Can komunikace

Děkuji za info. Sem myslel že pokud by se dala jednotka z rapidu tak by to mohlo fungovat ale asi to tedy nejde . 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.