sk0d@ Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 (editace) Lepsie bude ak sem hodis vypis diag Editováno: 16. Září 2016, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 snimac vackoveho hriadela a snimac zotrvacnika su 2 rozdielne snimace a nedaju sa zamenit . Mne osobne ked odisiel snimac zotrvacnika nedalo sa nastartovat az kym som ho neodpojil potom motor isiel na snimac vacky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duso6 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Dneska mi pride to auto a potom dam sem vypis diagnostiky.Len tolko ze ten motor nema snimač vačkového hriadela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Skutečně ho nemá? V příspěvcích na předchozí straně se píše něco jiného. A mimochodem, příště před založením tématu hledej, zda se nějaké podobné někde nenachází! Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMoriss Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Ahoj, potreboval bych vedet, kde muzu koupit to O tesneni, v Skode se prej uz nevyrabi a z druhovyroby jsem ho nikde nenasel. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.