Amulus Vloženo 14. Červenec 2010 Vloženo 14. Červenec 2010 Při přetěsnění víka ventilů jsem objevil černou hustou pastu,nevím kde se to tam vzalo a co to je.Poradí někdo.Díky Citovat
hubo44 Vloženo 14. Červenec 2010 Vloženo 14. Červenec 2010 Asi tou pastou riešili utesnenie. Malo by sa len to gumove tesnenie meniť a nie dať tam tesniaci tmel. Citovat
Amulus Vloženo 14. Červenec 2010 Autor Vloženo 14. Červenec 2010 (editace) Určitě to není těsnící tmel.Vypadá to jako nějaká "ŠPÍNA" smíchaná s olejem. Editováno: 14. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
autospravca Vloženo 14. Červenec 2010 Vloženo 14. Červenec 2010 (editace) Dlho nemenení olej ,ktorý zvazelinoval na čiernu pastu Editováno: 14. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
hubo44 Vloženo 14. Červenec 2010 Vloženo 14. Červenec 2010 Potom prešvihnute intervali a nekvalitny olej. Citovat
Amulus Vloženo 14. Červenec 2010 Autor Vloženo 14. Červenec 2010 Olej je měněn pravidelně po 15tis km což vychází zhruba po 10 měsících.Zrovna včera.Ani můj automechanik něco takového ještě neviděl.Měl jsem podezření na těsnění pod hlavou,protože mizela chladicí kapalina,ale nakonec jsme únik našli,šlo to přes (nevím jestli to nazvu dobře) termostatovou skříň.S tím mě právě napdlo,jestli tam nemůžou přes těsnění pod hlavou unikat spaliny a saze vytvořit tuto pastu.Mechanikovi se do výměny těsnění moc nechce. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.