Přejít na obsah

padání do nouzáku a výkon stěží SDI

bulgarianmonkey

Doporučené příspěvky

Ahoj Všem, je to cca 3 měsíce co jsem začal pociťovat ztrátu výkonu u O1 TDi 81kw, občas normál, občas v pohodě, nicméně teď jsem výkon ztratil úplně. Kopec jedu na 1-2 rychlostní st. a tomu odpovídá i spotřeba, Auto v cca 2500 otáčkách ztratí vykon, respektive výš ani nejde, ale v nižších otáčkách je výkon asi jako Sdi :-). Nejdříve jsem zjistil, že mám díru v tlakové hadici k intercooleru, s infarktem z ceny jsem jí koupil, ale výkon je stále stejný. Na wagu jsem byl cca před 2měsíci a nebylo nalezeno nic,ale obávám se o solidnost poskytovatele. Může mě někdo napovědět či vyloučit mé podezření- 1- váha vzduchu (moje zbožné přání) 2- nefunkční turbo (manželka mě zabije :-)) či něco jiného? Podotýkám, že na neutrál točí normálně a slyšitelný je i turboefekt-(zapískání) Omlouvám se za formulaci, jsem autolaik-trotl. Díky za cokoliv a užívejte léta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bayl jsi na Vagu za tím,kdo s tím neumí.Nestačí přečíst závady,ale udělat měřené hodnoty a porovnat požadované se skutečnými.Možná turbo,možná váha či jiné.

Ahoj, asi máš pravdu, člověk který mi auto diagnostikoval mi dělal zároveň rozvody a jelikož se mi po jeho práci uvolnila již cestou domů hadice od intercooleru a já ji rozmydlil o klíňák, mám velké pochybnosti o jeho odbornosti na cokoliv. Každopádně díky za odpověď. K.

opraveno......Nové turbo :-((

Editováno: , autor: bulgarianmonkey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...