Přejít na obsah

Klepanie pri preradovani z 1 na 2ku.

martinmerjavy

Doporučené příspěvky

Zdravím,dnes sa my stala taká vec,že pri rozbiehani auta sa pri preradovani z 1ky na 2ku ozýva take dvojite tupe klepanie(prvé-ked vyradím jednotku a druhé ked zaradujem 2 rýchlostný stupen).Pri preradení z 3 do 2ky ani pri iných stupnoch smerom hore ani dole to neklepne.Je to také kovove klepnutie.Silonbloky maju asi 6 mesiacov,aj loziska,nove brzd.dostičky a pred mesiacom som mal auto na zdvihaku a nebolo nič podozrive vidno.Nemoze to byt homokinetický klb?raz som mal ten klb K.O. a ten zvuk bol podobný,ale prejavoval sa hlavne pri zakrutach a nie pri preradovani rýchlostných stupnov.Nemal niekto niečo podobne na svojej Fabii???

Skoda Fabia combi 1,9 Tdi r.v.2001

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Zdravím,dnes sa my stala taká vec,že pri rozbiehani auta sa pri preradovani z 1ky na 2ku ozýva take dvojite tupe klepanie(prvé-ked vyradím jednotku a druhé ked zaradujem 2 rýchlostný stupen).Pri preradení z 3 do 2ky ani pri iných stupnoch smerom hore ani dole to neklepne.Je to také kovove klepnutie.Silonbloky maju asi 6 mesiacov,aj loziska,nove brzd.dostičky a pred mesiacom som mal auto na zdvihaku a nebolo nič podozrive vidno.Nemoze to byt homokinetický klb?raz som mal ten klb K.O. a ten zvuk bol podobný,ale prejavoval sa hlavne pri zakrutach a nie pri preradovani rýchlostných stupnov.Nemal niekto niečo podobne na svojej Fabii???

Skoda Fabia combi 1,9 Tdi r.v.2001

mne to robi aj pri dalšich stupnoch preradovania rychlosti a poviem ti ma to moc hneva ,ale dočital som sa tu na fore ,ze to je čap ramena,tak ak sa mi vrati mechanik z dovolenky idem menit aj na jednej aj druhej strane .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...