martinmerjavy Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Zdravím,dnes sa my stala taká vec,že pri rozbiehani auta sa pri preradovani z 1ky na 2ku ozýva take dvojite tupe klepanie(prvé-ked vyradím jednotku a druhé ked zaradujem 2 rýchlostný stupen).Pri preradení z 3 do 2ky ani pri iných stupnoch smerom hore ani dole to neklepne.Je to také kovove klepnutie.Silonbloky maju asi 6 mesiacov,aj loziska,nove brzd.dostičky a pred mesiacom som mal auto na zdvihaku a nebolo nič podozrive vidno.Nemoze to byt homokinetický klb?raz som mal ten klb K.O. a ten zvuk bol podobný,ale prejavoval sa hlavne pri zakrutach a nie pri preradovani rýchlostných stupnov.Nemal niekto niečo podobne na svojej Fabii??? Skoda Fabia combi 1,9 Tdi r.v.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grucha Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Zdravím,dnes sa my stala taká vec,že pri rozbiehani auta sa pri preradovani z 1ky na 2ku ozýva take dvojite tupe klepanie(prvé-ked vyradím jednotku a druhé ked zaradujem 2 rýchlostný stupen).Pri preradení z 3 do 2ky ani pri iných stupnoch smerom hore ani dole to neklepne.Je to také kovove klepnutie.Silonbloky maju asi 6 mesiacov,aj loziska,nove brzd.dostičky a pred mesiacom som mal auto na zdvihaku a nebolo nič podozrive vidno.Nemoze to byt homokinetický klb?raz som mal ten klb K.O. a ten zvuk bol podobný,ale prejavoval sa hlavne pri zakrutach a nie pri preradovani rýchlostných stupnov.Nemal niekto niečo podobne na svojej Fabii??? Skoda Fabia combi 1,9 Tdi r.v.2001 mne to robi aj pri dalšich stupnoch preradovania rychlosti a poviem ti ma to moc hneva ,ale dočital som sa tu na fore ,ze to je čap ramena,tak ak sa mi vrati mechanik z dovolenky idem menit aj na jednej aj druhej strane . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 len dve veci: 1) je to skoro 3 roky starý problém,takže martin to už dúfam vyriešil,alebo to auto už ani nemá.. 2) necituj predchádzajúci príspevok neber to v zlom,len také ponaučenie do budúcna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.