Přejít na obsah

Vosk z myčky na skle

Berry

Doporučené příspěvky

Je to takové téma, aby řeč nestála. Ale ... Neskutečně mě se.e, jak mi na skle po myčce zůstane ten vosk. Včera jsem se v noci na hodinu dostal do ukrutného slejváku a fakt to bylo chvílema o hubu. Máte někdo zkušenost, jak to z toho skla po umytí v myčce dokonale odstranit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ručně mýt auto? Na to jsem línej. Nevím, jak si někdo může libovat v tom, že po tom vosku dobře kloužou stěrače. Světla protijedoucího auta se rozlejou po celém skle a vidím úlné ho..o. Dřív se dělaly přípravky, co obsahovaly čpavek. S tím to šlo bezvadně. Dneska to prý škodí životnímu prostředí. Jasně, když to budu mýt nějakým čističem na okna, sundám to. Trvá to ale dlouho a není to na první pokus podle mých představ. Proto jsem se ptal, jestli nemá někdo nějaký tip, čím to rychle a dokonale dostat dolů.

Odkaz ke komentáři

no, az si nekdy koupis novy auto, vjedes s nim do mycky a podivas se, co ti s tim lakem ta mycka udelala(protoze i ty hadrovy ho poskrabou), mozna me pochopis. svoje auto mam rad tak asi proto si ho meju sam...

Mít svoje auto rád je, jak jsem zjistil, pěkně na ho*no. Leštíš si ho, hýčkáš si ho, ale jak někde zaparkuješ, tak těm okolostojícím je to totálně u p**ele... ;)

Odkaz ke komentáři

Je to takové téma, aby řeč nestála. Ale ... Neskutečně mě se.e, jak mi na skle po myčce zůstane ten vosk. Včera jsem se v noci na hodinu dostal do ukrutného slejváku a fakt to bylo chvílema o hubu. Máte někdo zkušenost, jak to z toho skla po umytí v myčce dokonale odstranit?

Vem to Jarem, a pak vodou ;)

Odkaz ke komentáři

Ručně mýt auto? Na to jsem línej. Nevím, jak si někdo může libovat v tom, že po tom vosku dobře kloužou stěrače. Světla protijedoucího auta se rozlejou po celém skle a vidím úlné ho..o. Dřív se dělaly přípravky, co obsahovaly čpavek. S tím to šlo bezvadně. Dneska to prý škodí životnímu prostředí. Jasně, když to budu mýt nějakým čističem na okna, sundám to. Trvá to ale dlouho a není to na první pokus podle mých představ. Proto jsem se ptal, jestli nemá někdo nějaký tip, čím to rychle a dokonale dostat dolů.

Kup to a nalej do sotřikovačů, myslím, že bude po problému(stojí to 144,-Kč, je to koncentrát):

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248698...centrat1100.jpg

Odkaz ke komentáři

no, az si nekdy koupis novy auto, vjedes s nim do mycky a podivas se, co ti s tim lakem ta mycka udelala(protoze i ty hadrovy ho poskrabou), mozna me pochopis. svoje auto mam rad tak asi proto si ho meju sam...

ja bych si auto taky myl rucne, ale nemam jaksi kde, kazdej nema flek pred barakem, nebo zahradu, takze tak ..

Odkaz ke komentáři

ja bych si auto taky myl rucne, ale nemam jaksi kde, kazdej nema flek pred barakem, nebo zahradu, takze tak ..

Sme na tom stejne :(

Odkaz ke komentáři

njn, to pak chapu...

Odkaz ke komentáři

Máte někdo osvědčenou značku vody do ostřikovačů, nebo nějaký přípravek do ní, který spolehlivě sundá rozprsklý hmyz z mého nového čelního skla? Dost mě sere, že musím vyplýtvat cca 3 litry, aby to povolilo. Díky za věcné odpovědi!

Odkaz ke komentáři

Fido - budeš se mi asi smát, ale tohle já opravdu používám. Na mouchy je nejlepší coca-cola. Bez prdele. Než jdu ty zasraný mouchy umýt - do myčky ;) , poleju to colou. Chvilku to nechám působit, pak to přejedu houbou znovu poleju a hrr do myčky. Kdo nevyzkoušel, ten nevěří. Přísahám na holou prdel. Všichni víme, jakou sračku (colu) pijeme, tak věřte, že to funguje.

Odkaz ke komentáři

Fido - budeš se mi asi smát, ale tohle já opravdu používám. Na mouchy je nejlepší coca-cola. Bez prdele. Než jdu ty zasraný mouchy umýt - do myčky ;) , poleju to colou. Chvilku to nechám působit, pak to přejedu houbou znovu poleju a hrr do myčky. Kdo nevyzkoušel, ten nevěří. Přísahám na holou prdel. Všichni víme, jakou sračku (colu) pijeme, tak věřte, že to funguje.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8725&st=25

HM 1,6 / 74

Odkaz ke komentáři

Jo, to ti věřím, každý asi víme, co to udělá během chvilky se zubní sklovinou. Zajímalo by mě ale, co na to říká lak...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...