Publikováno Červenec 20, 201015 r Zdravim, mam octavii 1.8T AUM 150kW(Sportmotor) 175000km a chtel bych nechat namontovat sekvencni LPG. S autem najedu 35tis km rocne takze by se mi to rychle vratilo. Jakeho vyrobce byste doporucili na internetu jsem nasel Prins VSI, BRC, LOVTEC. Ma nekdo zkusenosti s podobnou kombinaci auta s LPG? Kam byste doporucili zajet na montaz nejlepe v pardubickem kraji ale muzu i dal. Diky Michal
Červenec 21, 201015 r Tento dotaz přesměruj do části fóra pro fabii, LPG. Tam se řeší vše ohledně LPG
Červenec 21, 201015 r Mám AGU (110kW) na sekvencni vstrik - BRC a po 50tkm bez problému (montáž při 250tkm - nyní 300tkm). Jediné co mi vadí, je že občas při přeřazení v tahu "střílí" do výfuku. Jinak je auto citlivé na kvalitu plynu a nekvalitní plyn je docela znát na výkonu. Spotřeba 10 - 12l.
Červenec 22, 201015 r Autor jo malinko nechapu prec v sekci octavia neni podsekce LPG, ale zkusim to. Jinak spotreba 10-12 je docela dost. Normalne to auto jezdi 7,5l/100km. Ocekalval jsem narust o 1l. Jde mi halvne o to jestli auto nebude hlasit nejake chybove hlasky, jestli se pri vyuzivani maximalniho vykonu nebude prepinat na benzin. Moje auto ma taky 2 lambda sondy tak si rikam jestli taky nepujdou do haje. Rovnez podpalovani vejfukovych ventlilu. prece jen 20V....
Červenec 22, 201015 r zdar kámoš má v octě 1.8T plyn od 40tis.km nyní 130000tis,km a bez problémů,spotřebu má 9L na dálnici,a mimo 7.5L.ale jezdí dost spořivě,i když nevím proč když jezdí za 15kč-L plynu jo a má tam sekvenční střikování Holandský systém..
Červenec 22, 201015 r ...jinak spotreba 10-12 je docela dost. Normalne to auto jezdi 7,5l/100km. Ocekalval jsem narust o 1l. Jde mi halvne o to jestli auto nebude hlasit nejake chybove hlasky, jestli se pri vyuzivani maximalniho vykonu nebude prepinat na benzin... no u mě je normální spotřeba na benzín 8 - 9,5l . Jinak když chci jet na max tak se mi to někdy samo přepne na benzín (ve vysokých otáčkách). Ze začátku jsem tam měl nějakou chybu o přizpůsobení směsi (adaptační mez - /součet/ překročena) nebo tak něco, ale časem se to vytratilo a vůbec nevím zda to souviselo s LPG.
Červenec 22, 201015 r Když už píšete o svých autech, napište laskavě co a jaký systém máte a autě, jinak akorát ostatním blbnete hlavy, vidím to na Fábiánech, někteří ani neví co mají v autě, pak zaděláváte na drby...
Červenec 23, 201015 r Autor To holandsky je Prins VSI? abych pravdu rekl pusobi na me tahle znacka docela dobre. Co na to rikaj odbornici?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.