Publikováno Červenec 24, 201015 r Zdravim chlapáci mám dotaz,mám v autě rádio Audience a chci ho vyměnit za STREAM MP3 a zajímalo by mě jestli se mi bude zobrazovat fregvence na maxidotu.Rádio audience to nedělalo tak se na to ptám.Děkuji za odpověd.
Srpen 15, 201015 r Autor Tak jsem radia už vyměnil a nefunguje to(na maxidotu se ukazuje vše jako předtím)nejspíš tam chybí nějakej konektor který by tu funkci podporoval! Upraveno Srpen 15, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Srpen 15, 201015 r stream musí fungovat na maxidotu.. a žádný konektor tam nechybí... u OII je jenom jeden.. zapni rádio, dostan se do menu maxidotu.. je tam položka audio?
Srpen 16, 201015 r Autor stream musí fungovat na maxidotu.. a žádný konektor tam nechybí... u OII je jenom jeden.. zapni rádio, dostan se do menu maxidotu.. je tam položka audio? Už to šlape dík za radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Srpen 22, 201015 r ahoj, a pokud v menu maxidotu není položka "Audio", tak je tato funkce někde zakázaná ?díky za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.