D4nNy Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ahoj, je možné, že z ničeho nic přestane svítit jeden xenon??? Je to výbojkou a nebo něčím jiným? Na palubovce mi to ukazuje, že mi nesvítí světlo. Předtím xenon měl už takovou nežloutlou barvu oproti druhému. DÍky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jasne ze je to mozne. mne vcera tiez prestal svietit. mam nachystany aj starter aj vybojku. tak uvidim ked na to pojdem co to bude. tipujem vybojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Odisla ti Xenonova vybojka. Kup 2 nove vybojky a vymen ich naraz.P+L strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Mi začaly problémy s příchodem mrazů. Parkuji normálně venku. Nastartuji studené auto a levý xenon se nerozsvítí. Po jízdě kdy se motor zahřeje, když zkusím znovu xenony zhasnout a rozsvítit se najednou chytne i ten levý a poté svítí zcela normálně. Končí výbojka nebo trafo? Nemá někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 zkus přehodit výbojku...pokud i tak bude blbě svítit levej, je to jasný - trafo umírá, pokud pravej, výbojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Jo kdyby to byla stará zlatá H7, ale absolvovat celou operaci s demontáží světlometů se mi nechce. Radši koupím novou výbojku a zkusím výměnu v tom co nesvítí. Ptal jsem se jen, kdyby měl někdo zkušenost konkrétně s tímto stavem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.