Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ciao,

chtel bych se zeptat, zda-li lze radit padlama pod volantem, kdyz je na DSG rezim D.

Diky

Lightning

Ruční řazení na multifunkčním volantu:

Přechodné přepnutí na ruční řazení

– Pokud je volicí páka v poloze D nebo S, stiskněte levé tlačítko nebo

pravé tlačítko směrem k multifunkčnímu volantu.

– Pokud po nějakou dobu nepoužijete tlačítko nebo , přechodné

přepnutí na ruční řazení se vypne. Přechodné přepnutí na ruční řazení

můžete vypnout sami stisknutím pravého tlačítka na déle než 1 s.

Vloženo

Plně souhlasím, že pro předjíždění mimo dálnici jsou pádla ideální. Blahopřeju těm, kdo čtou manuál :-) , já jsem na to přišel omylem.

JS

Vloženo

Sup je asi prvni auto, u ktereho manual cist budu. Ale cas jsem si jeste nenasel :) Nevedel jsem s tim jak vypnout manualni razeni, protoze samo to preskoci nekdy az po moc dlouhe dobe. Dalsi evc co jsem si nikdy nevsimnul a upozornil me na to az znamy je proslapnuti pedalu. Nikdy jsem na nel neslapnul tak abych jej proslapl uplne, pak auto radi cca o 2 stupne dolu. Clovek se porad uci :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Plně souhlasím, že pro předjíždění mimo dálnici jsou pádla ideální. Blahopřeju těm, kdo čtou manuál :-) , já jsem na to přišel omylem.

JS

Zkus si někdy pro předjíždění navolit režim "S", to je síla. V octě na S točí motor čtverku na 160 km/h. Při předjíždění maš jedinou starost, udržet auto na cestě.

Vloženo

Bohuzel pro predjizdeni na okreskach je rezim S k nicemu - sice trochu podradi, kdyz se tam S da, ale v momente, kdy clovek chce zacit predjizdet to podrazuje stejne dlouho jako z normalniho D pri proslapnuti kickdownu. Jedine reseni pro velmi rychle predjeti na okreskach je manualni podrazeni a je uplne jedno jestli padly nebo radici pakou - akorat obcas je docela opruz radit ze 7ky na 2ku :-)

Vloženo

Bohuzel pro predjizdeni na okreskach je rezim S k nicemu - sice trochu podradi, kdyz se tam S da, ale v momente, kdy clovek chce zacit predjizdet to podrazuje stejne dlouho jako z normalniho D pri proslapnuti kickdownu. Jedine reseni pro velmi rychle predjeti na okreskach je manualni podrazeni a je uplne jedno jestli padly nebo radici pakou - akorat obcas je docela opruz radit ze 7ky na 2ku :-)

Při předjíždění s DSG lze použít režim D, režim S, nebo pádla. To, že tobě režim S nevyhovuje, neznamená že "je k ničemu". Každý nechť používá to, co je jeho srdci nejbližší. Od toho tam ty možnosti jsou. Já jsem pouze nabídl alternativu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...