MedvidekPu Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Jsem čerstvým majitelem Suba II Combi a mám problém s tankováním - i při téměř prázdné nádrži se mi povede natankovat pouze cca. 55 litrů (nafty) až po hrdlo... Byl jsem zvyklý z O I na odvzdušňovací "kolíček" přímo v hrdle a po jeho zmáčknutí jsem natankoval až 70 litrů. Je nějaký podobný fígl u Suba? (jak do něj dostat víc... ) Kolik se vám podaří maximálně natankovat? Díky za info a postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micar Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 mají to tak asi všichni.já tam snad ani těch 55 nedostanu.a když vypne pistol tak mám problém i dorovnat kč,a po vyjetí mi hned půl dílku chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Mně chybí chvíli po vyjetí i čtvrt nádrže, ale to nebude nádrží 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvidekPu Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Hmmm, tak to jste mě moc nepotěšili... Jezdím často delší vzdálenosti a dojezd cca. 700 km tedy není nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Co já bych dal za dojezd 700 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvidekPu Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 No jo - každá sranda něco stojí... Kolik ti papá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 (editace) Skoro bych řekl že odpovídají tovární údaje. Město kolem 15, mimo do 9, dálnice kolem 10. Malej dojezd má i výhodu, že pak tankuju za málo peněz :-) Ale je to nezvyk po 2,0 TDI ujet 350-400 km na nádrž. Palubák ukazuje 10,4 průměr co to mám, ale trošku si ubírá, asi 0,5-0,7 litru. Moje první auto, který to neukazuje přesně. Editováno: 29. Červenec 2010, autor: jiri01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JST Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Mám zatím s SII Combi 2,0 TDI CR 125kW DSG najeto cca 6 500 km, z toho cca 60 % na dálnici, asi 1 000 km v Německu. Dlouhodobou spotřebu mám 7,3 l, ale minulý týden jsem mezi Regensburgem a hranicemi jel za 10,2 l. Do nádrže jsem zatím dostal nejvíc 56,4l (mám to ve výkazech ), když jsem si auto vyzvedl u dealera. JST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 To teda čumím. Proč tam dávaj tak malou nádrž? Nechápu. Když jsem vyjel nádrž tak jsem tam v klidu dostal přes 65 litrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Malá nádrž je důsledek použití prodloužené platformy golfu - jsem někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.