Přejít na obsah

Tankování

MedvidekPu

Doporučené příspěvky

Jsem čerstvým majitelem Suba II Combi a mám problém s tankováním - i při téměř prázdné nádrži se mi povede natankovat pouze cca. 55 litrů (nafty) až po hrdlo...

Byl jsem zvyklý z O I na odvzdušňovací "kolíček" přímo v hrdle a po jeho zmáčknutí jsem natankoval až 70 litrů.

Je nějaký podobný fígl u Suba? (jak do něj dostat víc... :) )

Kolik se vám podaří maximálně natankovat?

Díky za info a postřehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoro bych řekl že odpovídají tovární údaje. Město kolem 15, mimo do 9, dálnice kolem 10. Malej dojezd má i výhodu, že pak tankuju za málo peněz :-) Ale je to nezvyk po 2,0 TDI ujet 350-400 km na nádrž.

Palubák ukazuje 10,4 průměr co to mám, ale trošku si ubírá, asi 0,5-0,7 litru. Moje první auto, který to neukazuje přesně.

Editováno: , autor: jiri01
Odkaz ke komentáři

Mám zatím s SII Combi 2,0 TDI CR 125kW DSG najeto cca 6 500 km, z toho cca 60 % na dálnici, asi 1 000 km v Německu. Dlouhodobou spotřebu mám 7,3 l, ale minulý týden jsem mezi Regensburgem a hranicemi jel za 10,2 l. Do nádrže jsem zatím dostal nejvíc 56,4l (mám to ve výkazech :) ), když jsem si auto vyzvedl u dealera.

JST

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...