Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec!Chystám se vyměnit přepínač autochladničky v kastlíku u spolujezdce, protože se mi zlomil :feve: . Koupil jsem si však nový za 150 kč a chystám se ho tam "implantovat". Proto prosím o návod, jak mám kastlík vymontovat a hodit ten nový spínač. Děkuji předem !!!! :palec2:

Sry, ale i sem se trochu zasmál. Říkáš "implantovat"? Tak na takový věci já chodím do dílenský příručky kterou sem našel tady na fóru.

• Autor

Asi si nerozumíme :) . Stačí mi,když mi někdo napíše,please,postup při demontáži kastlíku u spolujezdce,nic víc...děkuji!A jinak nic takového jsem tu nenašel :feve: . Octavia Forever!

Mrkni do Instalačních manuálů. Tam sou návody jak co rozebrat.

• Autor

To Luďa: Díky :palec2: , kuknu na to, ale mám pocit, že je tam jen demontáž kastlíku u Octavie I, ale myslím si, že to bude stejné...Jde se na věc lol

Tak pohledej téma na rozkuchání palubky, třeba kvůli topení a tak.

Předpokládám že bude třeba vyndat odkládací schránku viz Dílenská příručka - Karoserie - montážní práce str. 70. Tu dílenskou příručku sem našel tak že sem zadal do Hledání Dílenská příručka. Stejně to funguje i přes Google :ppost-46170-021857500 1280674624_thumb.jp

Upraveno od šulda

• Autor

To šulda: No ty voe...fakt tam je ta příručka :palec2: , děkuji !!!! -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.