Trinky Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 (editace) Z Editováno: 17. Březen 2013, autor: Trinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Vzadu to nikomu vůbec nevadí. Tm můžeš sklo klidně zrušit. U předku jde o to jak mohutný bude. Nemělo by bejt v zorným poli řidiče a taky blbě uvidíš na semafory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 v predu jsem si zmeril cca 7 cm bez omezeni vyhledu jsem sice trochu vyssi ale da se to odskouset kdyz se posadim tak je tam tapecirunk a podle toho se zmeri kolik pres nej vidim predpokladam ze se nikdo nenaklani nad palubku a necumi nahoru jedna se o normalni vyhled pri sezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Vzadu cokoliv. Ale na čelním skle kromě zpětného zrcátka a platné dálniční známky nesmí být ze zákona nic nalepené! Když pojedeš na STK a budeš tam mít jen přísavku na navigaci tak by tě taky neměli pustit! Tak tady nepiště kraviny, že když to nevadí v zorném poli řidiče tak to tam může být! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0001krtek0001 Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Přesně tak na čelním skle může být jedině originál zatmavovací pruh z výroby jinak nic.Pokud i přesto chceš mít pruh nech si nalepit rozumný pruh z folie na skla s nízkým zatmavení je pruhledná takže účel splní vypadá jako origo pruh a nebudeš zbytečně provokovat.Ale je to na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 predpokladam ze se nikdo nenaklani nad palubku a necumi nahoru jedna se o normalni vyhled pri sezeni Nám dycky policajti v Autoškole říkali, že zorný pole řidiče je plocha, kterou stíraj stěrače. Tam že nic nesmí bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Policajti poučují o něčem co sami ani neznají. Zorné pole řidiče je úplně něco jiného! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 (editace) D Editováno: 17. Březen 2013, autor: Trinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Policajti poučují o něčem co sami ani neznají. Zorné pole řidiče je úplně něco jiného! Tak řekni jak to teda je. Já to bral dycky takle a procházelo mi to i u náklaďáku. Určitě zorný pole není celý čelní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Skrátka a dobře, plochu (celou) čelního skla nelze svévolně zmenšovat něčím, co neprošlo homologací. Krtek0001 radí dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Nám dycky policajti v Autoškole říkali, že zorný pole řidiče je plocha, kterou stíraj stěrače. Tam že nic nesmí bejt. Plocha stíraná stěrači je plocha,která je brána podle vyhlášky 341/02Sb.jako rozhodná pro poškození skla. Za závadu se podle §36 považuje poškození větší 20mm ve stírané ploše. Určitě to není zorná plocha,ta je asi větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 policajti v autoškole a kdy to bylo ? plácáte tady páté přes deváté kromě mikl, já jsem si nechal dát protisluneční pruh na čelní sklo s tím že je mi jasné že bude asi problém na stk ale až za 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Autoškola byla 1997 a 98. Takže 10 let pryč. To eště platila 60ka ve vsi. Ps.: myslím policajty při závěrečkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 já přes pruh vidím na semafory dost dobře i s barevným rozlišením není problém p.s. policajta jsem taky u závěreček neviděl roky a vím o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.