wdave Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 (editace) Ahoj prosím o radu co mám udělat s čidlem klepání. Na autě se žádná závada neprojevuje ale půjčil jsem si od známého kabel na diagnostiku vyčetl paměti závad a na motoru našel: 3 Nalezeny chyby: 16711 - Snimac klepani 1 (G61) Signal prilis maly P0327 - 35-10 - - - Sporadicky 17733 - Regulace klepani valce 1 Regulacni mez dosazena P1325 - 35-10 - - - Sporadicky 17734 - Regulace klepani valce 2 Regulacni mez dosazena P1326 - 35-10 - - - Sporadicky Přitom auto šlape jak hodinky Pokud se s tím už někdo setkal tak prosím o radu, a to jsem to už vymazal tu paměť protože to je sporadicky ale stejně se to tam vyskytlo za 300km Editováno: 1. Srpen 2010, autor: wdave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Zkušenost nemám, ale na mou to vyjde něco kolem tisícovky. Když auto neblbne neřešil bych. Pokoď chceš mít klid na duši vyměň za nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 - zkus zkontrolovat kontakty proti oxidaci - čidlo povol a utáhni přesně momentovým klíčem dle momentu v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.