z.docekal Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) Mě to dělaji těsnící gumy, stačí jednou za čas je otřít hadříkem napuštěným olejem a je klid. Editováno: 8. Květen 2012, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specnas Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 (editace) Tak po delším čase se vracím na vlákno, které jsem zakládal. Opět se ozvalo známé provrzávání v oblasti dveří. No a opět mě zachránila Olintova metoda (dříve popsaná i s fotkou co promazat) WD 40 je opravdu super a pomohlo to. Jinak pro upřesnění naposled jsem aplikoval promazání před zimou. Vydrželo to pár měsíců a tak na jaře znovu. Už měsíc mám pokoj a to přeji i všem neštastníkům s podobným problémem ! Editováno: 9. Květen 2012, autor: specnas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 (editace) Lehce jsem namáznul těsnění obou předních dveří a nic se nezměnilo, takže to bude trošku složitější, než jsem doufal. Zítra vyzkouším metodu "Olint" a WD Editováno: 9. Květen 2012, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Zkus raději nějaké mazání na bázi teflonu, já to prostříkl začátkem prosince a doteď je to v pohodě, nic nevrže a dveře mi ani jednou nepřimrzly (já vím, že teď je skoro léto) WD 40ku mám v autě taky, ale to se mi zdá, že to bude spíš mastné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Mazal jsem mazal, ale asi málo, auto si cestou domů zase zavrzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Artigasi jeď po poli, jestli to tvoje předokolka zvládne. To by ti snad plasty neměly vrzat, ty silnice to je hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Olint ve svém příspěvku #40 označil jako místo vrzání horní lištu dveří. Mě však mazání v tomto prostoru nepomohlo. Stačilo lehce zatlačit v horní části skla předních dveří a vrzavý zvuk se nedal přeslechnout. Po nějakém hledání jsem lehce mázl voskem na karoserie Tempo ( nic lepšího jsem právě po ruce neměl) plastový kryt předního A sloupku a vida, vrzání zmizelo. Nyní už nemám čas, ale odpoledne pojedu auto projet, tak jsem zvědav. To Tempo asi dlouho nevydrží, ale mě jde nyní o to, najít místo vrzání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Hoši, klid. I Yeti si chce občas vrznout. Tak proč hned takový poplach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Kontrolní jízda dopadla na jedničku, nikde nic nevrzlo. Nyní jen najít nějaký prostředek, který „bolavé místo“ „ošetří“ na věčné časy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 to u mně vrže opěradlo spolujezdce, vždy je potřeva trochu změnit jeho uhel a na chvilku to přestane, a pak vrzal pedal plynu, ten sem prostrik WDčkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti321 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 mne to nevrzga ale je pocut take tukanie mazal som tu hornu listu,zaves pasu opraveny,jazda so stiahnutym oknom nic nepomohlo a je to na nervy ked o tom viete ma niekto dalsie tipy co by to mohlo byt.To tukanie sa siri zo zadnej lavej casti auta,alebo niekde zo stredneho stlpika a je najviac pocutelne pri pohynani vtedy to par krat tukne.Manzelka mi uz tuka na čelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Včera jsem také zkusil promazat kompletně těsnění kolem dveří olejem WD40 a nepomohlo nic. Vrže to snad ještě víc. Když jsem tuto záležitost projednával se servisem, tak se tento jev prý hodně často vyskytoval i u prvních Octávií II. generace. Pak vyměnili gumy za trochu jiný materiál a vrzání přestalo. Tady se prý používá těsnění na Yetinách pořád stejné. Ale tehdy mi těsnění namazali nějakým olejíčkem a vrzání úplně zmizelo, bohužel je to efekt tak max.na měsíc. Jen mi řekli, že je to přípravek v malé nádobce asi za 1100 Kč!!! Nemáte někdo opravdu účinnou metodu, ale ne za tisíce? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Mně se osvědčila metoda a la WalkerT, tj. prostříknout mazadlem na bázi PTFE (teflonu), a sice celou tu "chlupatou" lištu na dveřích. Mazivo na bázi silikonu nezabralo, WD40 jsem vůbec nezkoušel. Cena spreje asi 160 Kč, k dostání v Barvy Laky, ale určo i jinde. Mazáno někdy na jaře, po asi ročním ježdění, a do teď klid. Mimochodem, vrzat to začalo po protažení Yetíka myčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Dnes jsem pečlivě utřel nános vosku v oblasti, kde dosedá horní a šikmá lišta těsnění dveří. Už při výjezdu z garáže, při překonávání drobné nerovnosti, se ozvalo známě vrzání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mabr Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Dobrý den, také jsem měl problém s provrzáváním dveří, použil jsem na všechny těsnění kolem dveří tento přípravek a mám klid: http://www.scooter-tuning.cz/suchy-mazaci-sprej bohužel cena je hrozná. Asi to přefakturuji Škodovce. Mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Vcera som absolvoval vymenu vsetkych tesneni vo dverach a je konecne ticho. Servisak mi tvrdil, ze nove tesnenia su modifikovane a odporucal ich nemazat, pretoze su niecim naimpregnovane. Tak uvidim ako dlho to vydrzi. Inac sa mi zda, ze na hornej strane dvier pribudol jeden hreben s plstenym tesnenim. Ale teraz si nepamatam ci aj pred tym tam boli dva alebo iba jeden. Mozete to niekto pozriet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mabr Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 (editace) Bylo vyměněno v záruce? Jak jste je k tomu donutil a jak dlouho to trvalo? Děkuji Editováno: 15. Srpen 2012, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Mě už auto vrže tak, že i kuna brzo uteče. Příští týden jedu asi do servisu. Už toho vrzání mám dost. Také by mě zajímalo, jaký argument použít abych nebyl během pěti minut vyhozen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Bolo to v zaruke a nebolo treba ziadne specialne argumenty. Chlapik uz vedel o co ide, a vraj uz robili 3 auta. No vzhladom na to, ze Trencin nie je moc velke mesto a Yeti bezne auto tak by som povedal, ze uz vymenili tesnenia a dost velkom pocte chlpacov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mabr Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Mě už auto vrže tak, že i kuna brzo uteče. Příští týden jedu asi do servisu. Už toho vrzání mám dost. Také by mě zajímalo, jaký argument použít abych nebyl během pěti minut vyhozen. Tak dejte vědět jak jste dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Návštěva servisu na kole a dotaz na vrzání v oblasti dveří. Dostal jsem za úkol obložit dveře papírem nebo hadrou a zjistit, jestli vrzání přestane - nepřestalo. Takže podle servisu to asi těsnění nebude. Jinak mi bylo řečeno, že na vrzající těsnění se stříká nějaký přípravek a na chvilku to pomůže. Budu tam muset zajet i s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mabr Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 (editace) To je zvláštní, proč to na Slovensku jde a u nás ne?? Hodně štěstí při řešení problému, já už jsem to oficiálně písemně reklamoval u prodejce minulý týden a zatím jsem se nedočkal odpovědi. Editováno: 24. Srpen 2012, autor: Sranki Necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Už jsem tu jednou psal, ale ještě další zkušenost: o dovolené mi začalo povrzávat kolem pravých, zatím neošetřených dveří. Neměl jsem s sebou ten PTFA zázrak, tak jsem to přejel nasucho mýdlem a ejhle, zatím tj.něco přes měsíc to funguje spolehlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Mozno by to chcelo navstivit nejaky vacsi servis, kde uz chodi viac Yetiov (kto mi vyskolonuje slovo Yeti ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Už jsem tu jednou psal, ale ještě další zkušenost: o dovolené mi začalo povrzávat kolem pravých, zatím neošetřených dveří. Neměl jsem s sebou ten PTFA zázrak, tak jsem to přejel nasucho mýdlem a ejhle, zatím tj.něco přes měsíc to funguje spolehlivě. To mýdlo - tak přes ně to mi doporučil i kamarád ze servisu, prý to tak běžně dělají, ale podle mě to není trvalé odstranění závady, něco podobného mohu dělat po záruce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.