Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte. Dnes rano cestou do roboty sa mi na Fabii s motorom 1.4 MPi stalo nieco zvlastne. Uz na krizovatke mi zacalo auto skackat a potom som zastala, vyradila rychlost a akokeby motor skackal stale. Zaradila som jednotku ale s autom sa poriadne nedalo ani pohnut, stale skackalo, skackavym pomalym pohybom som to odparkovala na najblizsom parkovisku. Tam som vypla a zapla motor a auto uz islo normalne. Neviete cim by to mohlo byt? Stalo sa to uz niekomu z vas? Treba s tym ist do servisu? Dakujem velmi pekne!!!

Vloženo

No jestli to udělalo jen jednou a pak už se to neopakovalo nechal bych to zatím tak. Proč se to stalo múže být z mnoha dúvodú, mně napadl jako první špatný benzin a přicpané vstřiky, ale jak se to neopakuje nechal bych to zatím být:)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Mám vzato, že mi tohle dělala škrtící klapka. Při přeřazení a a pak šeplátnuté 1/3 plynu byla prodleva plynu velká snad 1vteřinu a to přeplo do nouzáku a drželo asi 1500-2000ot a plyn nereagoval a svítil snad i volant. Vypl a znova nastartoval bylo zas ok. Postupem času se to zhoršovalo.

Zkusil bych to napíchnout na diagnostiku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...