Daan Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám fábii 2/2000 1,4 MPI a potřebuji motorek na stahování el. oken do spolujezdcových dveří. Známý mi podle ETKY řekl, že potřebuji motorek 6Q1 959 802A. Na netu jsem sehnal http://www.iautodily.cz/motorek-el-stahovani-pp-okna-nd100000867.html kde není akorát to písmeno A. Tak bych chtěl vědět jestli je kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 No, jestli jsi čekal až Ti tu někdo odpoví, tak už Ti ho někdo vyfouk - je prodaný. Ta bez indexu A se dávala do aut asi do roku 2002, ta s A je její plnohodnotná nárada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daan Vloženo 6. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 V poho ješte mám jeden v záloze. Dík za info. Koupil jsem totiž celou stahovačku i s motorkem ale ten je jen na 2 patice a s ním nefunguje vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.