Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Měl jste někdo rozdělaný třetí brzdový světlo u kombíka? Nesvítí mi tam pár žárovek nebo diod, či co tam je? Díky za odpovědi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Měl jste někdo rozdělaný třetí brzdový světlo u kombíka? Nesvítí mi tam pár žárovek nebo diod, či co tam je? Díky za odpovědi.... Mě tam nesvítí taky asi 3 chystám se na výměnu až to budu dělat tak vše nafotím a dám na stránky. Akorád nevím jaké žárovičky tam jsou nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zarovka 2,3W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A ten kryt je jen nacvakaný? Jak ho sundat, aby nepraskl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 A ten kryt je jen nacvakaný? Jak ho sundat, aby nepraskl? Musí se to rozebrat zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ou shit.....Takovýho mr**ní kvůli 3 žárovkám, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Na liftbacku je to naprosto jednoduche, kryt je nacvakly plechovymi zavlackami ci jak to nazvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jo, tam to znám, ale u Combi je to jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Na kombiku je to asi sroubovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Není to nic složitého-odmontuješ vnitřní horní obložení, vycvakneš svorky co to drží , zavřeš kufr a zvenku vyndáš celé 3-tí světlo, jo ještě rozpojíš konektor a vymeníš žárovky-takový malý typ na zasunutí-označení nevím ale jsou běžně k dostání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak dneska jsem provedl výměnu a postup jsem nafotil takže jestli to ještě nemáš tak zejtra nebo pozejtří to bude na webu. Lemra ve škodovce mi poprvé prodali blbý žárovičky tak sem tam musel jed znova nakonec se podařilo. Akorád jsem jich koupil o jednu míň takže uprostřed jedna nesvítí ale, už na to peču nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Mrkni do návodu k obsluze a tam bude výměna popsaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Tak tady je ten slibovaný návob: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...vetloOCombi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Mám Octavia combi r.v. 2003 a protože mi na 3. brzdovém světle nesvítí všechno, potřeboval bych levně nový díl (ze světla je vývod na ostřik skla 5. dveří). Otázka je, co v tom světle vůbec je - ledky, nebo žárovky? Pokud žárovky, asi by se to mělo dát vyměnit. Jinak se asi musí měnit celý kus. Nemáte někdo tento díl, nebo nevíte, kde se dá krom autorizovaného předraženého servisu sehnat a za kolik? Díky Editováno: 26. Březen 2007, autor: honza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Stačí dokoupit a vyměnit pouze poškozené žárovky http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...vetloOCombi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Stačí dokoupit a vyměnit pouze poškozené žárovky http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...vetloOCombi.htm no ale ja tam mam led ale byl jen spaleny odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 taky si myslim,ze ten odpor je v ......Zarovky/diody/naraz neodejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Nebo je to jen prorezly,nekdy unika voda z odstrikovace a tak ta med zacne kvest .treba jen pripajet dratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Stačí dokoupit a vyměnit pouze poškozené žárovky http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...vetloOCombi.htm Octavie r.v. 03 už nemá žárovky, ale diody - to všechno jsem napsal. Takže jedna možnost je rozebrat a podívat se, zda-li je něco k připájení, nebo prostě nový díl a zatím tedy nemám žádný tip kde pořídit levně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 a jakto ze mam diody kdyz byla vyrobena v 10.2OO2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 a jakto ze mam diody kdyz byla vyrobena v 10.2OO2 nikdo ti to nebere, já nevím od kdy se brzdová světla dělala s diodama. Já jen píšu, že mám rok výroby 2003 a ten diody má a před tím byly žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ty tu delas ze mas ledky kdyz ses na zacatku ptal co tam mas??? Jen se tu snazí poradit ,a levneji nevim nevim kde by se to dalo koupit a odkud si???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Je to jenom zrezly (tistenej spoj), je to potreba proletovat, nejlepe dratama, Invalidi nekde na slovensku na to zjevne dlabou a pak doporucuju utesnit silikonem, uz jsem to delal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 (editace) Tak jsem to nakonec vyřešil tak, že koupím třetí brzdové světlo nové a bude vymalováno. Mám brzdové světlo s diodama a vývodem ostřikovače. Celý problém je tedy v tom, že mi svítí asi 2/3 světla a 1/3 světla je mrtvá. Možná by se stačilo podívat na nějaké ty kontakty a přeletovat je, ale: 1) to světlo jako takové už je "ošlehané" větrem, vodou a sluncem, takže když dám nové, bude to héééézké. 2) ten camprdlík, tedy vývodek ostřikovače je takový vybledlý a už i popraskaný kolem té jeho trysky. Ve Škodovce za něj chtěli 900,- Kč. Tak jsem hledal levněji a našel jsem: http://www.carcentrum-mb.cz/ - cena 750,- http://www.automot.cz/ - cena 650,- Objednal jsem díl 1U9945097B u prodejce číslo 2, protože i s poštovným to bude za cenu prodejce číslo1. Editováno: 3. Duben 2007, autor: honza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 a jakto ze mam diody kdyz byla vyrobena v 10.2OO2 nikdo ti to nebere, já nevím od kdy se brzdová světla dělala s diodama. Já jen píšu, že mám rok výroby 2003 a ten diody má a před tím byly žárovky. Nejspíš ta změna proběhla faceliftem já mám 2000 předfacelift a odstřikování mám na stěrači a brzdové světlo v tom návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.