Kostia Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Ahoj, chci se zeptat, dieslela mam poprvé a zdá se mi že více dýmí než tdi okolo, používám VIF poddle návodu,ael při akceleraci mám za uatem mráček, nijak dramatický. Nicméně se chci zeptat, zda je to standardní projev, či to nemá dýmit vůbec. 53tisíc najeto 2006 výroba. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 vsetky diesle dymia pri akceleracii. predsa len su to traktory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 (editace) zalezi jak moc tesne pred vymenou oleje to kouri vicale vetsinou si to jakoby odfoukne cerny saze nez se roztoci turbo a pak pri plnym plynu jen slabockej mracek je videt jen ve tme dyz za tebou nekdo svitijinam mam taky 1.4 tdi zaklad 59kw s chipem Editováno: 12. Prosinec 2013, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 vazne vsechny kouri??? a proc me nekourilo ani po chipu??? ani olacek pri plnem tlaku turba. ted mi to zacalo hulit zastudena,ale to je asi vstrikama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 ondiku to tvoje dokonaly tdi co nekouri ani na plnej plyn a kdyz jedes pilu tak zere 1,3 litru vsichni zname 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Ondíkův vulgární komentář jsem vymazal a protože to nebylo poprvé, za další dostaneš Varování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 skoda nestih sem ho precist ale dokazu si to predstavit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 neni to jen para?pak jedine ze by to zralo olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 jestli je to jen pri startu a pak ne tak bych na tom nic spatnyho nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.