Publikováno Srpen 8, 201015 r Ahoj, chci se zeptat, dieslela mam poprvé a zdá se mi že více dýmí než tdi okolo, používám VIF poddle návodu,ael při akceleraci mám za uatem mráček, nijak dramatický. Nicméně se chci zeptat, zda je to standardní projev, či to nemá dýmit vůbec. 53tisíc najeto 2006 výroba. díky
Prosinec 12, 201311 r zalezi jak moc tesne pred vymenou oleje to kouri vicale vetsinou si to jakoby odfoukne cerny saze nez se roztoci turbo a pak pri plnym plynu jen slabockej mracek je videt jen ve tme dyz za tebou nekdo svitijinam mam taky 1.4 tdi zaklad 59kw s chipem Upraveno Prosinec 12, 201311 r od kortyzon
Prosinec 12, 201311 r vazne vsechny kouri??? a proc me nekourilo ani po chipu??? ani olacek pri plnem tlaku turba. ted mi to zacalo hulit zastudena,ale to je asi vstrikama.
Prosinec 13, 201311 r ondiku to tvoje dokonaly tdi co nekouri ani na plnej plyn a kdyz jedes pilu tak zere 1,3 litru vsichni zname
Prosinec 13, 201311 r Ondíkův vulgární komentář jsem vymazal a protože to nebylo poprvé, za další dostaneš Varování.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.