Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, mám zvláštní problém, Octavia tour 1.6, začalo se mi stávat, že se motor občas začal lehce dusit/jako na 3 válce/, hlavně při přidání plynu, ale tu a tam i u ubírání, prostě občas a nepravidelně... Diagnostika píše sporadickou chybu v elektrickém obvodě 1 řada... Včera jsem s hrůzou zjistil, že tento pokles výkonu je závislý na dání blikačů!! Takže, když vyhodím blikač, poklesne výkon!! Proto se mi to stává nejčastěji při předjíždění, kdy dám blikač a přidám plyn... Musím dodat, že mi páčka od blikačů způsobovala již několikrát "tikání" jako od přerušovače světel- to zde bylo mnohokrát řešeno a byla již dříve prostříkaná a závada přestala a i nyní je tento problém v klidu. Setkal se již někdo s něčím takovym? Díky za odpověď. Rozhodl jsem se, samozřejmě, vyměnit páčku- mám ji již delší dobu připravenou a dám vědět jak to dopadlo.

• Autor

Tak, jak vidím, nikdo se s ničím takovým ještě nesetkal !?! Jak jsem slíbil, dávám další info- páčku jsem vyměnil a závada , bohužel, trvá ! Nedělá to vždy, a naví občas ztratí výkon i bez blikače, ale to je opravdu jen vzácně, a s blikačem to také není vždy. Tak teď již nevím. Budu rád za nějaké tipy. Dík

Upraveno od libor11

• 4 měsíce později...
  • Autor

Zdravím všechny, tak jak vidím, nikdo se s ničím podobným nesetkal, závada asi po měsíci a půl marného hledání zmizela sama!, či snad něktarým z mých zásahů, nebylo to bezprostředně po zásahu. Dělal jsem různé věci , výměny v palivové soutavě i v elektrice, čištění koster.... Tak nevím co to bylo, ale hlavně AŤ UŽ SE TO NEOBJEVÍ!!! Přeji Všem Šťastný nový rok bez závad

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.