Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec, mám zvláštní problém, Octavia tour 1.6, začalo se mi stávat, že se motor občas začal lehce dusit/jako na 3 válce/, hlavně při přidání plynu, ale tu a tam i u ubírání, prostě občas a nepravidelně... Diagnostika píše sporadickou chybu v elektrickém obvodě 1 řada... Včera jsem s hrůzou zjistil, že tento pokles výkonu je závislý na dání blikačů!! Takže, když vyhodím blikač, poklesne výkon!! Proto se mi to stává nejčastěji při předjíždění, kdy dám blikač a přidám plyn... Musím dodat, že mi páčka od blikačů způsobovala již několikrát "tikání" jako od přerušovače světel- to zde bylo mnohokrát řešeno a byla již dříve prostříkaná a závada přestala a i nyní je tento problém v klidu. Setkal se již někdo s něčím takovym? Díky za odpověď. Rozhodl jsem se, samozřejmě, vyměnit páčku- mám ji již delší dobu připravenou a dám vědět jak to dopadlo.

Vloženo (editace)

Tak, jak vidím, nikdo se s ničím takovým ještě nesetkal !?! Jak jsem slíbil, dávám další info- páčku jsem vyměnil a závada , bohužel, trvá ! Nedělá to vždy, a naví občas ztratí výkon i bez blikače, ale to je opravdu jen vzácně, a s blikačem to také není vždy. Tak teď již nevím. Budu rád za nějaké tipy. Dík

Editováno: , autor: libor11
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Zdravím všechny, tak jak vidím, nikdo se s ničím podobným nesetkal, závada asi po měsíci a půl marného hledání zmizela sama!, či snad něktarým z mých zásahů, nebylo to bezprostředně po zásahu. Dělal jsem různé věci , výměny v palivové soutavě i v elektrice, čištění koster.... Tak nevím co to bylo, ale hlavně AŤ UŽ SE TO NEOBJEVÍ!!! Přeji Všem Šťastný nový rok bez závad

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...