Přejít na obsah

Starty Octavia 2002

pepakudr

Doporučené příspěvky

Dobrý den všichni škodováci.Jsem na tomto fóru poprvé a i když jsem na třech škodovkách začínal,teď u ji nemám.Prošel jsem dost témat na těchto stránkách,ale problém,který chci řešit jsem nenašel.Jde vlastně o Octávii 2002 mého kamaráda.Má tento problém:Za teplého počasí mu nejde nastartovat.Když jí zaparkuje v garáži,kde je stálá teplota a chladněji než venku,tak startuje perfektně.Po nastartování už jede OK a po zhasnutí motoru do 15min.ještě nastartuje,ale po delší době už ne.S autem byl i na diagnostice a tam nic nezjistili,žádná chyba.Jen mu řekli,že můzou zkoušet vyměňovat postupně součástku po součástce(čidla,čerpadlo atd.).Proto se obracím na Vás,jestli jste se s tímto už někdo nesetkal a děkuji za každý dobrý nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den všichni škodováci.Jsem na tomto fóru poprvé a i když jsem na třech škodovkách začínal,teď u ji nemám.Prošel jsem dost témat na těchto stránkách,ale problém,který chci řešit jsem nenašel.Jde vlastně o Octávii 2002 mého kamaráda.Má tento problém:Za teplého počasí mu nejde nastartovat.Když jí zaparkuje v garáži,kde je stálá teplota a chladněji než venku,tak startuje perfektně.Po nastartování už jede OK a po zhasnutí motoru do 15min.ještě nastartuje,ale po delší době už ne.S autem byl i na diagnostice a tam nic nezjistili,žádná chyba.Jen mu řekli,že můzou zkoušet vyměňovat postupně součástku po součástce(čidla,čerpadlo atd.).Proto se obracím na Vás,jestli jste se s tímto už někdo nesetkal a děkuji za každý dobrý nápad.

Ještě důležitý detail.Jde o motor 1.6 benzín.

Odkaz ke komentáři

Já tento problém řeším už přes půl roku na Octavii II 1,6 75kW rv2006.

Včera se mi poprvé objevila opakující zavada s chybou 16500, coz je cidlo teploty, ikdyz jsem ho za nejake starsi zkousel kdysi menit, nic se nevyresilo, asi zkusim koupit nove nebo zkontrolovat kabely.

Jeste mam objednan snimač otaček vačkového hřídele, tak dam vědět.

Jinak se tento a podobné problémy pořád řeší v tomto příspěvku:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...