passport5 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 ahoj odpadlo mi zpětné zrcátko od vyhřívací folie...jak,nebo čím sklo přilepím zpět?řešil to už někdo???? díky za info...David.....teda spíš Hugo...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Obojstrannou lepiacou paskou- tenkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Kluci nechci delat nove tema tak potrebuju poradit jak sundat kryt zrcatka ?? jde to na aute bez toho abych sundaval zrcatko vc adapteru ? Tusim ze dole jsou tri nebo dva sroubky staci jen tyhle povolit a pak vycvaknout ? Nechci neco zkurvit Podotykam, ze jde o zrcatka predface bez svetylek Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 (editace) Včera jsem to zkoušel celý odpoledne a nešlo mi to vůbec. Ty šroubky ze spoda jsou jen na ten spodni kryt s LEDkou. Edit: Tady je stránka z DP, snad pomůže. Editováno: 22. Srpen 2010, autor: Zer0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Hmm tk to se na to tesim ma nekdo vlastni zkusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 (editace) Nemám, ale mít budu. Mě zrcátka nehřejou, co sem tady vyčetl, tak prý uhnilé kontakty. Takže se taky "těším" Editováno: 17. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blk Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Nemám, ale mít budu. Mě zrcátka nehřejou, co sem tady vyčetl, tak prý uhnilé kontakty. Takže se taky "těším" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blk Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Ten kryt zrcátka drží na zbytku pomocí dost silné ploché pružiny, vyžaduje to dost síly ji vycvaknout. Řeším jiný problém, mě zrcátka topí stále, když jsem procházel elektriku, tak to vypadá, že spínač (asi tranzistor) je umístěn v bloku stahovačky ? Vítě o tom někdo něco ? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Dávam to sem lebo to tu začalo ale neskončilo. dnes som si počas jazdy všimol že mi nejako trasie spätným zrkadlom spolujazdca a ked som zaparkoval a chytil to sklo ostalo mi v ruke naštastie celé .nevie niekto čím to bolo lepené? vidím tam nejaký čierny podklad ktorý je celý popraskaný .Chcel by som to prilepiť naspäť ale neviem aký druh lepidla je na to vhodný.Mám po ruke dvojzložkový epoxid ktorý je odolný voči vode a vysokým teplotám čo myslíte mohol by som ho použiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Já použil lepidlo na skla. Co jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Aj som si myslel a chcel som sa ťa spýtať či by to mohlo byť a vyhrievanie funguje dobre ?Aké máš to lepidlo dá sa to zohnať v nejakom menšom balení ale mám ísť rovno tak kde robia autosklá aby mi to zalepili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Jakékoliv lepidlo na autoskla. Dát tam primer a slabou vrstvu lepidla. Vyhřívání mi funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 OK Zajtra zbehnem do mesta nech mi to opravia lebo asi by som dlhšie zháňal lepidlo.Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 stačil by klasický MAMUT? Měl by držet do 90st. C, víc si myslím není potřeba, ani když se do toho v létě pořádně opře slunce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.