kominík Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Prosím o pomoc,chtěl bych si namontovat tažné zařízení ,ale nekde jsem četl,že musí být zásuvka 13pólová a že kabeláž musí být speciální kvůli řídící jednotce.Mám fabii combi 1,9SDI comfort. Může mi někdo poradit?.Nebo říct kde montují celé tažné zařízení za rozumnou cenu?. Díky kominík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yano Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Prosím o pomoc,chtěl bych si namontovat tažné zařízení ,ale nekde jsem četl,že musí být zásuvka 13pólová a že kabeláž musí být speciální kvůli řídící jednotce.Mám fabii combi 1,9SDI comfort. Může mi někdo poradit?.Nebo říct kde montují celé tažné zařízení za rozumnou cenu?. Díky kominík Mne montovali tazne zariadenie tento tyzden v skoda servise, zasuvka je tam 7-polova. Predpokladam ze kabel je nepajany priamo zo zadnych svetiel. Samotne tazne stoji cca 2000SKK plus robota a samozrejme zapis do papierov (na slovensku) za 150. Y. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 nazdar, v sekci exterier je popisovano a rozebirano tazne, odkaz snadbude makat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4418&st=0 kazdopadne mam taky klasiku 7 polovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 ma zmysel kodovat tazne zariadenie do elektrickej vybavy? Sa mi cosi mari... ze daka kontrolka na palubovken osvieti potom po pripojeni. Ak kohosi cosi napadne,kludne napiste. a ak nie nic sa nedeje,sak to len tak,zeby rec nestala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.