petr21 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Kdo by byl ochoten namontovat tempomat na Fabii sedan 1,2/47kW? V servisu mi řekli, že montáž tempomatu nedoporučují. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 kontaktuj Martin RS a Garny servis ze sekce octavia jinak na tvuj motor neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 zajdi hned do dalsieho servisu alebo kontaktuj hore uvedene osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 v servisech toho nakecaj, se jim s tim nechtelo delat, jdi jinam ;-) ja taky psal asi do 6 servisu a nakonec zasel tam, kde to bylo nejlevnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Soviska: Co to v takovym origo servisu stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Soviska: Co to v takovym origo servisu stoji? Já si ho tam nechal montovat nedávno a vyšlo mne to na nějakých 1.200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Já za 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Jo, jo, zazvonit u Cosbyho je urcite nejlepsi varianta (kvalitni prace, super cena), mne v tom bohuzel brani cca 400 km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Soviska: Co to v takovym origo servisu stoji? tyjo myslim, ze neco kolem 1300,-- , ale bylo to aj s predelanim svazku, pac sem mel svazek misto na Fabii na Octu. v jednom me poslali dom a jeste mi malem vynadali, ze s tim meli zbytecnou praci, ze mam svazek na Octu, ze to proste nejde v druhem ochotne, ze se to sice musi predelat, ale slo to. holt se vyplati hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Vítě někdo o kolik se zvýši spotřeba u tepomatu, pojedu-li po té jedné dálnici z Prahy do Brna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Vítě někdo o kolik se zvýši spotřeba u tepomatu, pojedu-li po té jedné dálnici z Prahy do Brna? zvysi?...jezdim hodne po dalnici a spotreba mi pouzivanim tempomatu spise klesla......tento tyden mam za sebou 500 km temer jen po dalnici a rychlostmi 110, popr 120 km/h a s 1,4 50 kW jsem na 7 l/100km.....polovina km s prazdnym autem, polovina s plne nalozenym..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ale mela by se teoreticky mirne zvysit, ne? To, ze se ti snizila je spis asi tim, ze "nacvaknes" 110-120 a jedes, s nohou jedes urco vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Já bych si dovolil tipnout, že s tempomatem bude spotřeba mírně nížší, protože elektronika si dá jenom to co skutečně potřebuje, kdyžto nohou přidáváš kolikrát i víc než je třeba. Ale bez PP (zatím ) to nemůžu objektivně posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Já bych si dovolil tipnout, že s tempomatem bude spotřeba mírně nížší, protože elektronika si dá jenom to co skutečně potřebuje, kdyžto nohou přidáváš kolikrát i víc než je třeba. Ale bez PP (zatím ) to nemůžu objektivně posoudit. kdyz sem si s tim hral u fabky 50kw, tak sem mel s tempo nepatrne vyssi spotrebu, protoze to auto je vetsinou furt pod plyem, ale rozdil byl zanedbatelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tempomat zvyšuje spotřebu. Do kopce se snaží držet zvolenou rychlost i za cenu velké spotřeby. Tipl bych si že Praha Brno, to bude max. tak 1 litr, ale pochybuju, že někdo jezdí delší trasu s tempomatem za míň než bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 nj, az bude PP, tak udelam mereni, takhle fakt netusim....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No, ale stejně je Tempomat super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No, ale stejně je Tempomat super. O tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak me teda tempomat pomaha spotrebu snizovat. Bez nej bych mel cihlu na plynu. Takhle jenom zakolikuju rychlost a jedu, takze me to i kroti abych nejel zbytecne rychle. A kdyz jedete 90 po rovince a na PP 3.5l/100, tak je to krasny pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 jj, ale nesmí se pořád někdo plést, brzdit a kličkovat, kdyby tak jeli všichni v poho konstantní rychlostí 90, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 je mozne namontovat tempomat na 1.4 MPi???? rok vyroby 2002... nebo to pro tuto motoraz nejde??? a nemam PP...diky za odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 je mozne namontovat tempomat na 1.4 MPi???? rok vyroby 2002... nebo to pro tuto motoraz nejde??? a nemam PP...diky za odpoved.. jsem na tom stejne jako ty 1,4 50 kW r.v. 02, bez PP (mam origo central, el. okna) a tempomat tempomati v pohode uz pres pul roku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Tempomat zvyšuje spotřebu. Do kopce se snaží držet zvolenou rychlost i za cenu velké spotřeby. Tipl bych si že Praha Brno, to bude max. tak 1 litr, ale pochybuju, že někdo jezdí delší trasu s tempomatem za míň než bez. Tak, tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 je mozne namontovat tempomat na 1.4 MPi???? rok vyroby 2002... nebo to pro tuto motoraz nejde??? a nemam PP...diky za odpoved.. Pokud máš klasika bez jakékoliv výbavy, tak ještě pravděpodobně vyměnit centrální ŘJ. Jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 je mozne namontovat tempomat na 1.4 MPi???? rok vyroby 2002... nebo to pro tuto motoraz nejde??? a nemam PP...diky za odpoved.. Pokud máš klasika bez jakékoliv výbavy, tak ještě pravděpodobně vyměnit centrální ŘJ. Jako já. no mam predni okna v elektrice, a origo central jinak z vybavy nic zvlastniho ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.