rostis Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Ahoj všem zde přítomním,Chystám se kopit koupit Fabku 1.9 TDI,jistě to tu již bylo někde zmíněno,ale než bych to vše přečetl nebo spíše někde našel tak se zkusím rovnou zeptat.Jaké jsou servisní intervaly na tomto motoru a co a kdy se zhruba mění,kdy se dělaj rozvody a co ostatní věci.Chtěl bych tak motor do 150000km tak abych věděl co mne čeká.Na co si dát pozor při koupy.Díky moc všem co někjak poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 hlůavně se zkus vyvarovat nějakého dřívějšího služebního vozidla....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 To mi řekni proč se má vyhýbat bývalým služebním autům??? Většinou služebáci mají lepší servis jak soukromá vozítka. Pokud to není v nějaké mini firmičce. Já mám druhé bývalé služební a vše bylo vždy v super stavu. Každopádně náklady atd do oprav dají do nákladů a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 LOSKY83:Preto sa vyhybat sluzobnym autam lebo tie auta nikto nesetri+ jazdi na tom kazdy z firmy!!! A motto kazdeho kto nasadne do sluzobneho auta je: VED TO NIE JE MOJE AUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Presne tak, su to auta nikoho takze nikto ho nesetri. Keby si to mal od znameho je to ine. ja vidim co zeny dokazu u nas vo firme z autami. je mi do placu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.