Sssisko Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Čaute kluci, hledal jsem to tu a nikde jsem to nenašel. Potřebuju dostat ven zámek ze zadních dveří (fabia combi 2003). Po sundaní tapeciho potřebuju nějakým způsobem dostat ven ten plech (který je dookola zatěsněný), ale nevím jak tam drží.. Na předních dveří ten plech drží na šroubech a na zadku jak? Nytama? Takže je musím odvrtat a pak tam nanytovat nove nebo jak? Jinak mylsím si, že mi odcházi motorek zamku, protože 3x se dveře za sebou odemknou a 3x zamknou a na po čtvrté se neodemknou vubec.. Tak nevím zdali je zamek v dupě nebo co tam může být.. Tak diky za tipy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 tak ak mas predny plech na sroboch, aj zadny plech musis mat na sroboch. ak mas predny plech na nitoch tak aj zadny by musi byt na nitoch. takze ak sroby neni o com ak nity tak odvrtat a bud nanitovat nity alebo matice. zamok das dolu ak povolis sroby na hrane dveri. v instalacnych manualoch je navod. hladaj navod ako striekat klucky dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Nevíte někdo jestli zámky zadních dveří na F1 (celý díl tak jak je na konektoru) je shodný pro kombíka i hatchback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.