Publikováno Srpen 24, 201015 r Dufam ze takato tema tu este nieje. Cez zimu som mal problem ze sa mi pri jazde sam od seba vypol motor, pol roka som mal od toho klud a dneska zase. Prebieha to asi takto, ked mam zapnuty motor a teplota je klasicky v polovicke, otacky klesnu na nejakych 400-500 a po chvili sa vratia. Normalne ich mam 900 neviem ci je to malo nerozumiem sa do toho velmi A za jazdy: S autom zacne akoby poskakovat otacky klesnu na 0 a motor sa vypne a svieti iba baterka, na diagnostike nic nezistily, ale myslim ze to nebude motorova chyba ale elektricka. Robi to IBA ked brzdim a je jedno ci volnobeh alebo mam zaradenu rychlost je to to iste. A nerobi to pravidelne iba obcas, ale predsa len je to dost nebezpecne. Ale pametam si ze v zime ked sa mi to stalo dupol som na plyn a motor naspat naskocil. Podarilo sa mi to 2x a hned ako sa vypol, dneska som dupol na plyn ale nenaskocil prosim vas poradte ak niekto mate s tymto skusenosti
Srpen 24, 201015 r Příteli okřídleného šípu, dedukuji, že máš asi naftu, že? Pokud ano, kdy jsi měnil palivový filtr, můžeš mít přicpané sítko v čerpadle v nádrži, odchází relé palivového čerpadla. To je základ. Pokud toto vše bude v pořádku, tak bude zapotřebí provést diagnostiku. Radek. Upraveno Srpen 25, 201015 r od cartmanko necituj prispevky nad sebou.
Srpen 24, 201015 r Autor ps pardon zabudol som napisat auto, moja vine, prepacte nie nemam naftu Fabia Junior 1,4 55kw benzin
Srpen 25, 201015 r Nebudem zakladat podobnu temu, takze podobny problem aj s moznym dovodom 1.4 16V 55KW 2000 Rok 2009: Chorvatsko, zapnuta klima, vonku 35 a motam sa pomalicky po centre mestecka, tesne ako som dorazil do campu tak mi normalne v rychlosti pod plynom zhasol motor, rozvietila sa kontrolka elek. motora, rucicka otackometra doslova zletela dole a hned na to nabehol, rucicka vyletela spat hore a kontrolka zhasla. Toto cele sa udialo asi tak za pol sekundy. Hned na to som dorazil do campu a auto som zaparkoval, potom sa to neobjavovalo takze som to neriesil. Rok 2010: Chorvatsko, zapnuta klima, vonku 32 a motam sa pomalicky po centre mestecka v zapchach. Vychadzam mimo mesta, rozbehnem to na 90. Pocas asi 10km sa mi presne tato ista popisovana vec stala 5x. Vsetko sa dialo pod plynom, nie pri brdeni, na cca 2500-3000 otackach. Na jar tohto roku som menil olej+filter, vduch. filter, paliv. filter. Pred oboma dlhymi jazdami som dolieval olej, tento rok sa mi podarilo asi 2mm nad rysku. Vsetky problemy sa teda udiali len v horucavach pri pustenej klime a po tom co som jazdil pomalicky v meste (co znamena obrovsky naval horuceho vzduchu na motorovy priestor), z coho mi vychadza asi jedine aj ked neuveritelne a tazko vysvetlitelne - prehrievanie niecoho (riadaca jednotka?). Ma niekto podobnu skusenost alebo vedeckejsie vysvetlenie?
Srpen 25, 201015 r Autor a máš vyvěšený kablový svazek v motoru? tak to ja neviem nerozumiem sa do toho
Srpen 26, 201015 r tak se podívej na vyvěšené téma tady v sekci elektrika, tam máš povídání o hnijícím kabelu hodně, tak třeba tam něco najdeš http://forum.skodahome.cz/topic/21515-kablovy-zvazok-a-problemy-s-nim-suvisiace/ a když odpovídáš na poslední příspěvek tak necituj ten poslední, použij to tlačítko níže "Přidat odpověď" a ne "Odpovědět"
Srpen 28, 201015 r pozrel by som sa na napájanie RJ motora. To relé paliv. čerpadla tiež nieje od veci..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.