Přejít na obsah

Pojistovna a lak

alli86

Doporučené příspěvky

Zdar chlapy,

potreboval bych takovou malou radu ohledne laku na aute a havarijky. Mam O2 2006 Tmave modra metla. A takhle si to jednou jedu za nakladakem s nejakou skvarou ci co a pamatka je proteckovany (tecky az na kov) na predku haupny a obouch blatnikach pravem zrcatku a par tecicek na pravych dverich + predni naraznik trochu odrenej a co bych do toho pridal odrenej zadni naraznik :-).

Vec se ma tak. Uzna mi to pojistovna na Havarijku? Vyplati se to vzit na rozpocet nebo do servisu? Moc se mi nechce platit spoluucast. Vim ze lak na blaniky stoji 7500+7500 a na haupnu 9000 zrcatko s pravyma dverma a blatniky by mi udelal znamej za 6000 bohuzel haupnu a blatniky ne e. Coz si myslim je dobra cena. Jde o to kolik vyplati pojistovna a zda nebude delat drahoty. A zda mi zbude tech nejakych 24000 na blatniky a haupnu.

Budu rad za vase nazory.

Alli

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vim ze pres pojistovnu to bude vzdy se spoluucasti, me spis zajimalo zda se mi vyplati si to vzit na rozpocet. Skratka aby neco zbylo. Ale nevim zda mi neco zbyde nebo aby v konecnem dusledku stejne neco zaplatim ze sveho se mi moc nechce :-).

Spise mi jde o to zda pojistovna veme cenu noveho laku na vsechny dily a - 5000 nebo zda se mam bat ze to budou smejdos a vypocitaj cenu nizsi a pak nebudu moct nalakovat ani ty 3 dily :-(.

Odkaz ke komentáři

No tak prave na vandalismus to davat nechci dam ze mi to nekdo udelal ale vemu to jako na sebe. O bonus/malus nejde mam auto pojisteny u firmy ktera ma flotilovou smlouvu a bonus malus se zde nepocita mam porad 60% slevu z pojistneho at se deje co se deje. jde mi fakt o to zda mi pojistovna vyplati skutecne to co to stoji - 5000 abych to mohl nalakovat za standartni cenu (haupnu + 2x blatnik) coz bude stat neco kolem 24000 + aby mi zbylo to co dam kamosovi neco kolem 6000 za opravu dveri a zrcatka. Proste jde mi jen o to abych nemusel platit tech 5000 ale abych to vzal na rozpocet a nechal to nalakovat z penez ktery mi pojistovna vyplati a ja nemusel platit nic :-)

Odkaz ke komentáři

No koukam, ze je to tady vsem putna :-) no nic jen jsem se chtel podelit o zkusenosti s pojistovnou UNIQA - nahlasena skoda poskrabani laku od sutru dily : PP PL blatnik, kapota, P zrcatko, PP dvere, P naraznik. Ve www.tukas.cz rekli ze chtej 30-35 tis. pojistovna rekla ze na rozpocet vyplati 8 tis.... Heh

Dost vtipne. Nemyslite?

Alli

Odkaz ke komentáři

Když jsme u té UNIQA, zrovna tam řešíme totální škoda na dodávce. Před 4 měsíci nám ji havarijně pojistili a cenu auta odhadli na cca 520.000 Kč (podotýkám, že cenu odhadovala UNIQA) a podle toho vypočítali pojistné. Teď po 4 měsících nám vyplatí škodu cca 200.000 a za dalších 60.000 nám zaplatí za to havarované auto. To je sumasumárum 260.000 kč za cenu, kde před 4 měsíci viděli 520.000. Zatím se s nima hádáme, tak uvidíme jak to dopadne.

Odkaz ke komentáři

Ja se budu taky hadat ale mam vetsi paku, mam to pojisteni pres firmu kde makam (flotilova smlouva) tak reknu ve firme pravnikovy (nekde jsem cetl ze staci kdyz tam zavola pravnik a oni pustej dalsich 50%).

No uvidim, pred 10000 km jsem mel v pytli dvere a hradili lak 7500,- za dvere a ted dvere haupna blatniky a chtej mi dat pred odectenim spoluucasti 8070 nebo kolik tak to teda ne .....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...