Pietro20 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 cau prosím prsím o pomoc jaks e dostanu na mechanizmus stahováni zadních oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Všechno je uchycené na tom panelu, který uzavírá dutinu dveří. Ten panel uvolníš povolením šroubů po obvodu panelu. Co se ovšem stane potom, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Keď sa chceš dostať za ten velky plech musiš okno uvolniť smech.sťahovania je to pod tou velkou gumovou zaslepkou dole v strede.Spusti okno až v tej diere uvidiš biely valček.No ked sa lepšie pozrieš tie vlčeky su dva.Vytiahni ich vhodnou skrutkou.Nezabudni zaistiť okno paskou.Potom to je už jednoduche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Ja jsem to uz jednou rozebiral - nevis do ceho jdes. Je to hruza. No, jsou tam sroubky po obvodu a pak tam je jeste nekolik nytku. Myslim, ze jsou 2. Nejsem si tim ale jistej. Ty musis vyvrtat, abys sundal ten blbej plechovej nesmysl. Tim se dostanes na mechanismus okna. Nejcastejsi zavada (mas-li zavadu) je, ze se pocucha lanko ktery drzi okno. Kazdopadne ti preju pevne nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Taky jsem to jednou mel rozebrany kvuli rozbitymu zamku LZ dveri. Odvrtavat jsem nic nemusel, myslim ze novejsi Fabky to uz ale maj prinejtovany, coz neni tvuj pripad. Jak pise vikino1 je nutne vyndat ten cep co drzi okno, s tim jsem mel asi nejvetsi problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Taky jsem to jednou mel rozebrany kvuli rozbitymu zamku LZ dveri. Odvrtavat jsem nic nemusel, myslim ze novejsi Fabky to uz ale maj prinejtovany, coz neni tvuj pripad. Jak pise vikino1 je nutne vyndat ten cep co drzi okno, s tim jsem mel asi nejvetsi problem. ..okno je pohoda ked vieš ako na to. trochu som nad tym badal su to take dva valčeky v sebe, ten menši čo je v tom väčšom ma dieru a tam som jemne nešroboval šrob do dreva a vytiahol ho von, ten velky potom ide pohodovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.