roman5a9 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Občas registruju při pomalé jízdě takové slabé rachtání jako s oblasti převodovky,nebo jako od setrváku,dělá to pouze při popojíždění v koloně na 1.a 2.rychl.stupeň,jakmile se rozjedu tak to přestane.(mám 1.9TDI 77kw),najeto něco přes 13tis.km. Registrujete to někdo taky?nebo jsem jediní a nebo mi rachtá v mozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Hmm, taky občas slyším i trávu růst. Ale vážně : mám tentýž motor a nic podobného nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 asi vím, co myslíš, ale s tím bych si hlavu nelámal. Jestli držej kolečka po hromadě, nech je at se točej. Na reklamaci je času dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Jestli je to to co myslím já, takové drobné vibrace a rachtání, tak podle mě je to spojka, asi je hodně drsná a takhle se to projevuje. Mám ji měněnou a od té doby co tam dali novou, tak to dělá. takže to beru tak že je to asi obložením spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 u me se nic takovyho neprojevuje a mam natoceno 53tis. pravda, spojku mam teda uz druhou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 co to tam dávaj za spojky když to nic nevydrží? Já vždy na autě najel hodně přes 300.000km a nikdy jsem spojku nedělal. To maj všechny OII 1.9TDI nebo jen vyrob.v určitym datu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 ne, to maj jen ty OII TDI, ktery se hodne nachipujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Takhle bych to nenapsal. Je určitý sada spojek které jsou slabší a je sdělení na jejich výměnu. Takže to není jen o čipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 co to zase vymejšlíte ze spojkama ? Kolik pak jich na O II. odešlo ? Já teda nevím ani o jedný, tak neblbněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc No neboj neboj, já ji v kombinaci s čipem taky oddělal, že klouzala už i na 3 rychlostní stupeň. Ale připišuju to i tomu že tam fakt byla asi nějaká slabší - viz sdělení na výměnu. Jinak těch 100kW mám napsáno jen orientačně na brzdě jsem ještě nebyl, ale snad se mi podaří v okolí Ostravy něco sehnat. Ale jede to hodně hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 co to zase vymejšlíte ze spojkama ? Kolik pak jich na O II. odešlo ? Já teda nevím ani o jedný, tak neblbněte. ja uz o problemech se spojkama na OII slysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 myslíš tu blamáž z kontrolama setrváku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 myslíš tu blamáž z kontrolama setrváku ? Já myslel tady tohle sdělení z MB : (9.11.2005) Občasné prokluzování spojky na 4 a 5 rychlostní stupeň: Octavia, Fabia a Octavia II Pokud při akceleraci dojde u výše uvedených vozidel k prokluzu spojky při zařazeném 4. nebo 5. rychlostním stupni, je nutné vyměnit lamelu spojky za nové provedení lamely spojky typ Raybestoss B 8805. Od 25.5.2005 byla u dodavatele spojek provedena výměna původního typu obložení typ Valeo F 810 za obložení typu Raybestoss B 8805. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 je tahle zprava nekde oficialne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 je tahle zprava nekde oficialne? Oficiálně jedině v autorizovaných servisech kde ji mají ve sdělením z Mladé Boleslavi. Na netu těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 no ja nevim, kdyz sem jim o tom rikal, tak mi to asi teda zapřeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Dá se nějak zjistit,co tam vlastně mám za spojku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 no ja nevim, kdyz sem jim o tom rikal, tak mi to asi teda zapřeli jo tak to taky znám, vždycky se tvářej, jako že to vživotě neviděli a neslyšeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Já to taky dobře znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 : takze koukam, ze to zname vsichni...tzn ja, jako koncovej uzivatel se k ty oficialni zprave nemam sanci dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Mi taky tvrdili že o ničem neví a až jsem to sehnal a vytiskl a dal pod nos, najednou druhý den věděli vo co go. Je to slušně řečeno hezký nepořádek že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ne, je to bordel a sou to zmr*i!!! to maj priznat na rovinu, ze je proste vyrobni vada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.