Přejít na obsah

rachtání při pomalé jízdě

roman5a9

Doporučené příspěvky

Občas registruju při pomalé jízdě takové slabé rachtání jako s oblasti převodovky,nebo jako od setrváku,dělá to pouze při popojíždění v koloně na 1.a 2.rychl.stupeň,jakmile se rozjedu tak to přestane.(mám 1.9TDI 77kw),najeto něco přes 13tis.km.

Registrujete to někdo taky?nebo jsem jediní a nebo mi rachtá v mozku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc

No neboj neboj, já ji v kombinaci s čipem taky oddělal, že klouzala už i na 3 rychlostní stupeň. Ale připišuju to i tomu že tam fakt byla asi nějaká slabší - viz sdělení na výměnu.

Jinak těch 100kW mám napsáno jen orientačně na brzdě jsem ještě nebyl, ale snad se mi podaří v okolí Ostravy něco sehnat. Ale jede to hodně hezky.

Odkaz ke komentáři

myslíš tu blamáž z kontrolama setrváku ?

Já myslel tady tohle sdělení z MB :

(9.11.2005)

Občasné prokluzování spojky na 4 a 5 rychlostní stupeň:

Octavia, Fabia a Octavia II

Pokud při akceleraci dojde u výše uvedených vozidel k prokluzu spojky při zařazeném 4. nebo 5. rychlostním stupni, je nutné vyměnit lamelu spojky za nové provedení lamely spojky typ Raybestoss B 8805.

Od 25.5.2005 byla u dodavatele spojek provedena výměna původního typu obložení typ Valeo F 810 za obložení typu Raybestoss B 8805.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...