Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Psal jsem to jinam a tam mě nikdo neodpověděl, tak se ptám znovu.

V mém autě byla origi navigace, tu bohužel ukradli a tak jsem si tam dal symphony s CD, ale maxidot na to nereaguje, dá se s tím něco dělat. Za odpovědi děkuji.

musíš mít Symphony s D na konci a musí být nakódovaný na 00409

a musíš mít propoj na CAN

:smich::smich::smich::smich: .Octávácky maxidot umí jakékoli symphony.Takže záleží,jakou navi jsi tam dal a jaké máš Symphony.Evidentně něco jelo po třídrátu,něco po Canu.stav se a vyřešíme to.Štramberk

Jinak Vašo,pokud neměl TMC tak měl třídrát navi,tedy A a potřebuje Symphony D což není Can.pořád se ti to plete

• Autor

Chlapci, na mě je to pořád moc složité. Co proto musím udělat. Zbyly tam po navigačce nějaké dráty, tak jsem je fouknul do symphony - ta hraje, ale na maxidotu zůstává horní část prázdná.

• Autor
:smich::smich::smich::smich: .Octávácky maxidot umí jakékoli symphony.Takže záleží,jakou navi jsi tam dal a jaké máš Symphony.Evidentně něco jelo po třídrátu,něco po Canu.stav se a vyřešíme to.Štramberk

Já jsem bohužel až z Trutnova :(

Z Trutnova u mě byl Mr.Pecoun.prostě musíš zjistit,jaké symphony máš a správně ho propojit.

• Autor

Takže by to nic složitýho být nemělo?

ne,pouze změna komunikace

Takže by to nic složitýho být nemělo?

Podívej se na zelený konektor ve svazku pro rádio jestli tam vůbec je, co tam máš za dráty, pokud tam je budou v něm buď dva twistované a nebo tři samotné. Pak opiš číslo dílu rádia. Podle toho se ti dá pak dále radit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.