Publikováno Červen 1, 200619 r Psal jsem to jinam a tam mě nikdo neodpověděl, tak se ptám znovu. V mém autě byla origi navigace, tu bohužel ukradli a tak jsem si tam dal symphony s CD, ale maxidot na to nereaguje, dá se s tím něco dělat. Za odpovědi děkuji.
Červen 1, 200619 r .Octávácky maxidot umí jakékoli symphony.Takže záleží,jakou navi jsi tam dal a jaké máš Symphony.Evidentně něco jelo po třídrátu,něco po Canu.stav se a vyřešíme to.Štramberk
Červen 1, 200619 r Jinak Vašo,pokud neměl TMC tak měl třídrát navi,tedy A a potřebuje Symphony D což není Can.pořád se ti to plete
Červen 1, 200619 r Autor Chlapci, na mě je to pořád moc složité. Co proto musím udělat. Zbyly tam po navigačce nějaké dráty, tak jsem je fouknul do symphony - ta hraje, ale na maxidotu zůstává horní část prázdná.
Červen 1, 200619 r Autor .Octávácky maxidot umí jakékoli symphony.Takže záleží,jakou navi jsi tam dal a jaké máš Symphony.Evidentně něco jelo po třídrátu,něco po Canu.stav se a vyřešíme to.Štramberk Já jsem bohužel až z Trutnova
Červen 1, 200619 r Z Trutnova u mě byl Mr.Pecoun.prostě musíš zjistit,jaké symphony máš a správně ho propojit.
Červen 2, 200619 r Takže by to nic složitýho být nemělo? Podívej se na zelený konektor ve svazku pro rádio jestli tam vůbec je, co tam máš za dráty, pokud tam je budou v něm buď dva twistované a nebo tři samotné. Pak opiš číslo dílu rádia. Podle toho se ti dá pak dále radit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.