Nikita1 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Mám pružiny H&R -3,5cm,na aké hodnoty by sa mala nastaviť geometria? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Mám ty samé pružiny a žádné hodnoty jsem nenastavoval. Jen se mi špatně sjely vnitřky gum v rozdílu 2-3 mm oproti vnější straně na přední nápravě. Tak nevím, jestli to mám přisoudit podhuštěným gumám, nebo špatné geometrii. Tak a teď babo raď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 (editace) Tak isto aj mne,ale na zadnej náprave a začínajú hučať,ak sa nedozviem odpoveď,pravdepodobne ich dám nastaviť na hodnoty Octavky so športovým podvozkom.Gumy fúkam na predpísaný tlak.Ale je fakt,že odkedy mám auto znížené zákruty viac "režem". Editováno: 31. Srpen 2010, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Pružiny mám asi týden, takže pochybuju o tom, že bych sjel ten rozdíl (cca 3mm) za 800 km, ale všechno je možné. Hučí mi to pouze na nekvalitní silnici, na dálnici nic. Jinak jsem začal sledovat, jestli to nepravidelné sjíždění pokračuje dál, uvidíme co se bude dít. Kdyby jsi něco zjistil, určitě tu dej vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Ok ,ale každopádne ich vyskúšam otočiť aj keď majú smerový dezén.Na krátko som to vyskúšal a rozdiel v hluku bol značný,ale potom som išiel do HR,tak som nechcel na dlhšej ceste riskovať a otočil som ich späť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Snad se to vyřeší, protože pružiny od H&R jsou vážně super a nechci je kvůli tomu vytahovat ven a dávat tam zpět sériovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 (editace) Nekde jsem prisel k tomuhle. Servisak mi to podle toho nastavil, ale po 20tis km mi zacaly hucet zadni gumy, zjistil sem, ze jsou poskakany, nerovnomerne sjety s ploskama, ted je otazka, mel sem to prehusteny a gumy, o kterych jsem v recenzich cetl, ze se po pulce najetejch km zacinaj ozyvat. Tak nevim. Prehodil sem je na predek, dojedu je a na jare jdu do 18" Edit: A jeste pri brouzdani po netu jsem narazil na jednu zajimavost Rear Camber Values Due to a number of complaints regarding rear tyre noise and wear on Octavia A5 vehicles, the rear camber values can be changed to the following settings - Old values are: -1°45' ± 30' New values are: -1°20' ± 30' This information applies to Standard and Sport suspension. Editováno: 15. Září 2010, autor: tappaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1982 Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 V 30. 8. 2010 na 20:45, Nikita1 napsal: Mám pružiny H&R -3,5cm,na aké hodnoty by sa mala nastaviť geometria? Mam otazku daval si tam ake dorazy voredu a aj vzadu myslim vysku?mam to doma kupene len potrebujem radu ci nechat origo dorazy rs al.rezat nizsie ich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Origo RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.