marekjez Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Chlapi, prosím o pomoc. U našich Fabie 1.9 TDi 74 kW, r.v. 2005 odešla převodovka, prý i se spojkou (volali ze servisu). Převodovku vyndali, rozmontovali a závěr je: nemožná oprava kvůli zničeným ložiskům v převodovce, prý to řadí i 2 rychlostní stupně najednou, způsobeno špatným používáním (nejedná se o vadu na díle). Je nutná výměna za nové díly v ceně cca. 55 000 Kč. Myslíte, že je možné u auta, co má najeto cca. 75 000 km něco podobného.?? S autem jsem před servisem jel, za jízdy řadilo celkem normálně, po zastavení a vyřazení na neutrál byly slyšet zvuky, jakokdyž zůstane zařazená rychlost a zpátečka šla zařadit pouze velkou silou. Nicméně po několikarém vyšlápnutí spojky se převodovka vždy umoudřila. Poraďte mi nějaký vrakáč nebo někoho, kdo by mohl sehnat převodovku z nějaké bouračky. Díky všem za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Chlapi, prosím o pomoc. U našich Fabie 1.9 TDi 74 kW, r.v. 2005 odešla převodovka, prý i se spojkou (volali ze servisu). Převodovku vyndali, rozmontovali a závěr je: nemožná oprava kvůli zničeným ložiskům v převodovce, prý to řadí i 2 rychlostní stupně najednou, způsobeno špatným používáním (nejedná se o vadu na díle). Je nutná výměna za nové díly v ceně cca. 55 000 Kč. Myslíte, že je možné u auta, co má najeto cca. 75 000 km něco podobného.?? S autem jsem před servisem jel, za jízdy řadilo celkem normálně, po zastavení a vyřazení na neutrál byly slyšet zvuky, jakokdyž zůstane zařazená rychlost a zpátečka šla zařadit pouze velkou silou. Nicméně po několikarém vyšlápnutí spojky se převodovka vždy umoudřila. Poraďte mi nějaký vrakáč nebo někoho, kdo by mohl sehnat převodovku z nějaké bouračky. Díky všem za reakce Já jednou kupoval tady a spokojenost --> http://www.skodavrakoviste.cz/ , ale je jich spousta , záleží , odkud jsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 ja mel shodou okolnosti ted auto v servise kvuli prevodovce a loziska byly v coudu taky . ale prej to bylo ne unavou matrose ale spis tam nekdo narval blbej volej . vymenil loziska a frcim dal . sice prevodovka porad malilicko susti ale na to prdim . vyslo me to na sedmicku i s vymenou oleje v prevodovce a geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekjez Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Tak nakonec vyřešeno přes pana Sixtu během 24 hodin: http://www.prevodovky-sixta.cz/, velká spokojenost! Oprava vyšla asi na 13 tisíc, nová jsou ložiska a ozubená kola u 1°, 2°a 5° a zpátečky - bohužel vylétla distanční podložka a ozubená kola se potkala. Btw. na převodovce z vrakáče je prý stejně nejlepší udělat generálku za cca. podobné peníze na kolik přijde oprava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.