roseys_garden Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Dobrý den, chtěl bych si koupit Škodu Fábii II, na výbavě mi nesejde(možná tu klimu), motorizace mě též moc netíží, chci auto do práce a na nákupy, takže stačí i 1.2. Myslíte, že jí když to budu hlídat po netu, že jí neseženu kolem 100t??? Nebo dá se sehnat za tuto cenu v DE? Slyšel jsem, že ceny už tam jsou téměř na stejné úrovni co tady... Díky předem za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Určitě ne ,pouze nějakou bouračku,vice méně opravitelnou,ale zdravou prozatím ani v zahraničí.Taky jsem se poohlížel po dvojkové,ale cena začíná tak na 130tis+-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roseys_garden Vloženo 7. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2010 achjo.. tak jdu dál šetřit .. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Tak tak, je lepší si ještě trošku přišetřit Ale sehnat se dá , třeba TADY ale ber to jenjako srandu a v žádným případě nekupuj :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roseys_garden Vloženo 7. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2010 bude to tak nejlepší no.. Se divím, že to tu hromadu hovadin na kastly vůbec uveze při tom výkonu co tam je xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Tak tak, je lepší si ještě trošku přišetřit Ale sehnat se dá , třeba TADY ale ber to jenjako srandu a v žádným případě nekupuj :smich: no to si ze mě dělaš šouvky, že tohle ještě na internetu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 a myslím, že asi dlouho bude pokud bude na prodej za 5000 tkč, tak jí beru na rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.